Prettig wonen bij Omring

Wonen met zorg

Het liefst blijft u natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig wonen in uw eigen huis en buurt. En met de vele mogelijkheden van onze thuiszorg is dat vaak nog heel goed mogelijk. Maar als het thuis echt niet meer gaat, dan is het een prettig idee dat u ook bij Omring een warm thuis kunt vinden in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland of op Texel. Bijvoorbeeld als u dementie, een chronische ziekte of lichamelijke zorgvraag heeft. Maar ook als u graag zorg dichtbij wilt hebben. 

Heeft u interesse in wonen met zorg? Vraag dan informatie aan!

Ik ontvang graag meer informatie

Zo regelt u wonen bij Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om de verschillende woon- en zorgmogelijkheden te bespreken of om een rondleiding aan te vragen. 

2.

 In overleg met u en uw naasten bepalen we vervolgens welke zorgaanvraag of -indicatie er nodig is. We kunnen u ook ondersteunen bij het invullen en verzenden van de (indicatie-)aanvragen. 

3.

Zodra uw aanvraag of indicatie rond is, kunt u verhuizen naar de betreffende woonlocatie. Het kan zijn dat er een wachtlijst is. In dat geval bespreken we met u hoe we, tot er plek is, de zorg thuis zo goed mogelijk kunnen organiseren. 

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker