Speel een rol van betekenis in het leven van een ander

Vrijwilliger worden bij Omring

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een zinvolle tijdsbesteding? Omring kan daarbij uitkomst bieden, want wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers. Wellicht kunt u door uw toewijding het verschil maken voor onze bewoners op de locaties of voor mensen die nog zelfstandig thuis wonen. Of heeft u een talent dat u met hen wil delen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Weet u al wat u wilt? Druk dan op onderstaande knop en vul het aanmeldformulier in.

Ja, ik meld mij aan als vrijwilliger

Ik heb interesse, maar wil graag eerst meer informatie.

Vrijwilligerswerk bij Omring

Ons doel is om  zoveel mogelijk win-win situaties te creëren. Door u als vrijwilliger in te zetten daar waar uw talenten het beste tot hun recht komen. Passend bij uw wensen, persoonlijke omstandigheden en beschikbare tijd kunt u met uw inzet als vrijwilliger van grote toegevoegde waarde zijn.

Enthousiast geworden om uw vaardigheden in te zetten voor oudere mensen in uw regio? En heeft u wat tijd beschikbaar (maakt niet uit hoeveel)? Neem dan contact op via 088 – 206 89 10 of vrijwilligers@omring.nl

Vragen? Wendy helpt!

Ontmoet onze digitale collega Wendy. Zij beantwoordt uw vragen over vrijwilligerswerk en mantelzorg. Als u zich aan het oriënteren bent op de mogelijkheden van vrijwilligerswerk of mantelzorg, biedt Wendy op een innovatieve manier hulp. Discreet, snel, met een luisterend oor en een vriendelijke glimlach kunt u met haar een gesprek voeren op een moment dat het u uitkomt. Digitale medewerker Wendy is een extra mogelijkheid in de informatievoorziening van Omring. Daarnaast blijft de optie persoonlijk contact op te nemen met de klantenservice uiteraard bestaan.

Vraag het Wendy

 

 

Digitale assistent Wendy

Zorginstrument zorgt voor verbinding

Haar moeder had dementie. En teksten onthouden van liedjes was niet de sterkste kant van Pauline (56). Dus ging ze op zoek naar een alternatief om toch contact te maken met haar steeds verder wegzakkende moeder. Pauline ontdekte de CRDL, een interactief zorginstrument voor mensen met dementie. Vandaag de dag zet zij haar ontwikkelde talent in als vrijwilliger bij Omringlocatie Nicolaas.

Ga naar verhaal van Pauline

CRDL

‘Voor mij is twee uur een kleine moeite, voor haar een groot gebaar’

Thomas Bouvier (21) studeert Social Work in Leeuwarden en moet voor zijn opleiding op verschillende niveaus kennismaken met sociale werkzaamheden. Voor zijn eerste snuffelstage koos Thomas ervoor om maatje te worden voor cliënten van Omring. 

Ga naar verhaal van Thomas Bouvier

Vrijwilliger Thomas Bouvier

'Mensen een goed begin van de dag geven. Daar doe ik het voor!'

Het vervoer van mensen die zelf niet meer mobiel zijn leek hem een mooie uitdaging. Bovendien zocht hij iets heel anders dan zijn voormalige vak als horloge- en klokkenmaker. En die uitdaging vond Peter als vrijwillig chauffeur bij Omring. "Mensen een goed begin van de dag geven. Daar doe ik het voor!"

Ga naar verhaal van Peter

Peter van Haandel - vrijwilliger 2

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker