Speel een rol van betekenis in het leven van een ander

Vrijwilligers

Omring kan niet zonder vrijwilligers. Zij zorgen voor extra ondersteuning in de zorg voor onze cliënten. Wat voor iemand een ogenschijnlijk kleine moeite kan zijn, is voor iemand anders van onschatbare waarde.

Bent u die enthousiaste vrijwilliger die zich enkele uren per week wil inzetten voor een ander?

Ja, ik meld mij aan als vrijwilliger

Of kijk bij de actuele vacatures voor vrijwilligers waar u iets kunt betekenen. 

Wat kunt u als vrijwilliger betekenen?

Wij zetten vrijwilligers zoveel mogelijk in om een win-win situaties te creëren, door u als vrijwilliger daar in te zetten waar uw talenten het best tot hun recht komen. Passend bij uw wensen, beschikbare tijd en rekening houdend met uw persoonlijke omstandigheden, kunt u door uw inzet als vrijwilliger van grote toegevoegde waarde zijn.

Vindt u het bijvoorbeeld leuk om met bewoners te gaan wandelen of fietsen? Of zou u liever 'maatje' van een bewoner zijn? Vindt u het gezellig om te helpen bij de diverse dagactiviteiten? Of spreekt werken als woningvrijwilliger u juist meer aan? Er zijn legio mogelijkheden waarbij uw hulp een grote toegevoegde waarde kan hebben.

Ook als u andere talenten heeft die u graag zou willen inzetten die u niet terugvindt in het bovenstaande, aarzel dan niet deze kenbaar te maken. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe initiatieven.

Kortom, bent u die enthousiaste vrijwilliger met affiniteit voor ouderen die een of enkele dagdelen per week inzetbaar is, neem dan contact op via 088 – 206 89 10 of Vrijwilligersplein@omring.nl

Debby (51) gaat elke week met veel plezier op pad met Tom

Debby Maas (51), bewoonster van Lindendael, geniet elke week volop van een ritje op de duofiets met vrijwilliger Tom Snoeij (43). “We praten over vanalles, zien veel en genieten volop van de natuur,” zegt Debby. Omring Magazine fietst met dit bijzondere duo mee.

‘Een ritje op de duofiets, daar worden we beiden vrolijk van’

Lees hier het verhaal van Tom en Debby

Vrijwilliger Tom 2

‘Honden krijgen meer voor elkaar dan wij’

Wie altijd van honden heeft gehouden, blijft dat doen. Een hondenkop tegen je been of een snuit tegen je hand… Daar maakt je hart een sprongetje van. Op twee Omringlocaties proberen vrijwilligers daarom via hun hond contact te leggen met mensen met dementie. En dat blijkt goed te werken.

Lees hier het verhaal van vrijwilligster Desiree

Vrijwilligers hond

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker