Thuiszorg met oog voor u

Zorg thuis

Wat is er prettiger dan in uw eigen huis blijven wonen? Ook als u extra zorg of ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld bij het douchen of het verzorgen van een wond. Omring heeft deskundige teams, die samen met u en uw naasten bespreken wat u nog zelf kunt en wilt doen. Onze wijkverpleging is 24 uur per dag bereikbaar in West-Friesland, de Kop van Noord-Holland en op Texel. Waar u ook woont en ongeacht uw vraag. 

Onze wijkverpleegkundige kan vrijblijvend bij u langskomen om de situatie te bespreken. Een verwijsbrief is niet nodig.

Klik hier voor een vrijblijvend gesprek met de wijkverpleegkundige

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

 

Zo regelt u zorg thuis van Omring

Vul het formulier in of neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om uw situatie te bespreken. Een wijkverpleegkundige komt bij u thuis om te bespreken welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag. Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg thuis. 

Thuiszorgteam bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord, een luisterend oor en natuurlijk passende thuiszorg en ondersteuning. Omring heeft professionele wijkteams voor thuiszorg, waar mensen werken die zich interesseren voor wie u bent. Die rekening houden met wat u zelf wilt en kunt doen. Met medewerkers die ook mantelzorgers ondersteunen.

Zoek een thuiszorgteam bij u in de buurt

Thuiszorg Iris Kaij

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker