Wonen met zorg

Wonen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag

Kunt u niet meer thuis wonen, omdat u intensieve zorg nodig heeft vanwege een ernstige of chronische ziekte? Of vanwege een lichamelijke aandoening? Dan kunt u terecht in een van de appartementen van Omring. Deze appartementen zijn gevestigd in Omringlocaties die voorheen verzorgingshuizen en verpleeghuizen werden genoemd. In deze appartementen beschikt u over een eigen kamer, badkamer en meestal een kitchenette, waarbij u behandeling, verzorging en verpleging krijgt. Onze medewerkers bieden 24 uur per dag zorg. Een tijdelijk verblijf of een verblijf in de laatste fase van uw leven is eveneens mogelijk. Samen met u kijken we welke ondersteuning u nodig heeft. Daarbij gaan we uit van wat u wilt en kunt, waarbij de nadruk ligt op een zo prettig mogelijk leven.

Zo regelt u wonen bij Omring

•    Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om de verschillende woon- en zorgmogelijkheden te bespreken of om een rondleiding aan te vragen. 

•    In overleg met u en uw naasten bepalen we vervolgens welke zorgaanvraag of -indicatie er nodig is. We kunnen u ook ondersteunen bij het invullen en verzenden van de (indicatie-)aanvragen. 

•    Zodra uw aanvraag of indicatie rond is, kunt u verhuizen naar de betreffende woonlocatie. Het kan zijn dat er een wachtlijst is. In dat geval bespreken we met u hoe we, tot er plek is, de zorg thuis zo goed mogelijk kunnen organiseren.

Wat kost het?

Als u in een appartement woont, betaalt u alleen een eigen bijdrage, gekoppeld aan uw zorgprofiel en afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Voor sommige diensten en activiteiten wordt een bijdrage gevraagd.

Houd mij op de hoogte

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker