Wonen met zorg

Wonen voor mensen met een lichamelijke zorgvraag

Kunt u niet meer thuis wonen, omdat u intensieve zorg nodig heeft vanwege een ernstige of chronische ziekte? Of vanwege een lichamelijke aandoening? Dan kunt u terecht in een van de appartementen van Omring. Deze appartementen zijn gevestigd in Omringlocaties die voorheen verzorgingshuizen en verpleeghuizen werden genoemd. In deze appartementen beschikt u over een eigen kamer, badkamer en meestal een kitchenette, waarbij u behandeling, verzorging en verpleging krijgt. Onze medewerkers bieden 24 uur per dag zorg. Een tijdelijk verblijf of een verblijf in de laatste fase van uw leven is eveneens mogelijk. Samen met u kijken we welke ondersteuning u nodig heeft. Daarbij gaan we uit van wat u wilt en kunt, waarbij de nadruk ligt op een zo prettig mogelijk leven.

Zo regelt u wonen bij Omring

•    Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om de verschillende woon- en zorgmogelijkheden te bespreken of om een rondleiding aan te vragen. 

•    In overleg met u en uw naasten bepalen we vervolgens welke zorgaanvraag of -indicatie er nodig is. We kunnen u ook ondersteunen bij het invullen en verzenden van de (indicatie-)aanvragen. 

•    Zodra uw aanvraag of indicatie rond is, kunt u verhuizen naar de betreffende woonlocatie. Het kan zijn dat er een wachtlijst is. In dat geval bespreken we met u hoe we, tot er plek is, de zorg thuis zo goed mogelijk kunnen organiseren.

Wat kost het?

Als u in een appartement woont, betaalt u alleen een eigen bijdrage, gekoppeld aan uw zorgprofiel en afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Voor sommige diensten en activiteiten wordt een bijdrage gevraagd.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker