Heeft u een medische ingreep gehad zoals een heup- of knieoperatie? Of lijdt u aan (tijdelijk) functieverlies na een ernstige ziekte? Een team van specialisten, waaronder een specialist oudergeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut en psycholoog, staat voor u klaar met behandeling en advies zodat u weer zo zelfstandig mogelijk thuis kunt wonen, eventueel met thuiszorg of aanpassingen aan uw woning

Voor (geriatrische) revalidatie kunt u terecht bij onze revalidatielocaties. Na uw verblijf op de revalidatieafdeling kan de behandeling indien nodig thuis worden voortgezet middels behandeling op een Omringlocatie of behandeling aan huis. Moet u alleen even aansterken na ziekte of een operatie? Dan kunt u herstellen in een van onze woonlocaties of op onze herstelafdeling bij het Westfriesgasthuis. 

Wat kost het?

Uw verblijf in een van onze revalidatielocaties wordt vergoed door uw zorgverzekeraar indien u een indicatie Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) heeft verkregen. Voor herstelzorg heeft u een indicatie Eerstelijns verblijf (ELV) nodig om in aanmerking te komen voor vergoeding door uw zorgverzekeraar. Voor alle vergoedingen vanuit de basisverzekering geldt wel een eigen risico.

GRZPLUS

Omring is onderdeel van GRZPLUS, een samenwerking voor top revalidatie en herstel tussen Omring en Zorgcirkel. 

GRZPLUS