Palliatieve zorg

Zorg in de laatste levensfase thuis

Juist op zo’n kwetsbaar moment als in de laatste fase van uw leven is het van groot belang dat u de beste zorg krijgt. Het is prettig als u hulp krijgt van mensen die u kent en die ook voldoende aandacht voor uw naasten hebben. Daarom staat een deskundig en vertrouwd team van Omring u bij.

Wat kan Omring voor u doen?

U wilt uw laatste dagen thuis zijn, in uw vertrouwde omgeving. Onze verpleegkundige werkt nauw samen met alle betrokkenen om de zorg zo goed mogelijk af te stemmen, o.a. met uw naasten, de huisarts, de specialist en het ziekenhuis. De wijkverpleegkundige zal uw vragen beantwoorden en u emotioneel steunen. Daarnaast kunt u rekenen op de zorg die u nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld pijnbestrijding krijgen via een pompje. U hoeft daarvoor dan niet naar het ziekenhuis. De zorg kan dag en nacht gebeuren. 

Wat kost zorg in de laatste levensfase thuis?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Thuiszorgteam bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord, een luisterend oor en natuurlijk passende thuiszorg en ondersteuning… Omring heeft professionele wijkteams voor thuiszorg, waar mensen werken die zich interesseren voor wie u bent. Die rekening houden met wat u zelf wilt en kunt doen. Met medewerkers die ook mantelzorgers ondersteunen.

Zoek een thuiszorgteam bij u in de buurt

Zo regelt u palliatieve zorg

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag. Zij schakelt zo nodig de gespecialiseerd wondverpleegkundige in.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker