Kort- of langdurige zorg 's nachts

Nachtzorg thuis

Het kan zijn dat u 's nachts hulp nodig heeft, bijvoorbeeld bij het naar bed gaan, bij het toiletbezoek, bij het controleren of vervangen van een infuus,  bij het innemen van uw medicijnen of bij het draaien in bed. Omring nachtzorg helpt en ondersteunt u, wanneer dat nodig is. Ook in acute situaties kunt u Omring nachtzorg inschakelen, bijvoorbeeld als u gevallen bent.

Wat kan Omring voor u doen?

Als u ’s nachts zorg nodig heeft, kunt u een beroep doen op ons nachtzorgteam. U kunt op dit zorgteam rekenen tussen 23.00 en 7.00 uur voor het aantal nachten en het aantal momenten dat u zorg nodig heeft. De nachtzorgmedewerker helpt u als u plotseling zorg nodig heeft of op vaste momenten. Als u intensieve zorg nodig heeft, bespreken we met u de mogelijkheid om een zorgvrijwilliger in te schakelen om u in de nacht bij te staan. Zo nodig brengt onze zorgprofessional de hele nacht bij u thuis door. Dit kan voor een of meerdere nachten. Dit is vaak het geval als u in uw laatste levensfase bent. Nachtzorg kan worden ingezet als aanvulling en in samenwerking met de familie. 

Wat zijn de kosten voor nachtzorg?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Thuiszorgteam bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord, een luisterend oor en natuurlijk passende thuiszorg en ondersteuning. Omring heeft professionele wijkteams voor thuiszorg, waar mensen werken die zich interesseren voor wie u bent. Die rekening houden met wat u zelf wilt en kunt doen. Met medewerkers die ook mantelzorgers ondersteunen.

Zoek een thuiszorgteam bij u in de buurt

Zo regelt u nachtzorg van Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker