Hulp bij het douchen of aankleden

Dagelijkse verzorging

Heeft u hulp nodig bij het douchen, bij het aantrekken van steunkousen of andere dagelijkse handelingen? Vindt u het prettig als er iemand is die u uit bed helpt en u helpt met aankleden of u eraan helpt herinneren dat u uw medicijnen inneemt. Onze wijkverpleging kan u hierbij ondersteunen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Het Omring wijkteam ondersteunt en helpt u bij dagelijkse verzorging, geeft u advies over hulpmiddelen, begeleidt uw mantelzorgers en bekijkt samen met u wat u zelf kunt doen of regelen. Bijvoorbeeld hoe u zelf uw steunkousen kunt aantrekken met een hulpmiddel. Of hoe u zelf uw ogen kunt indruppelen. Het zorgteam werkt daarvoor nauw samen met de (huis)arts, het ziekenhuis, de gemeente en welzijnsorganisaties.

Wat kost dagelijkse verzorging?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Thuiszorg team bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord, een luisterend oor en natuurlijk passende thuiszorg en ondersteuning. Omring heeft professionele wijkteams voor thuiszorg, waar mensen werken die zich interesseren voor wie u bent. Die rekening houden met wat u zelf wilt en kunt doen. Met medewerkers die ook mantelzorgers ondersteunen. 

Zoek een thuiszorgteam bij u in de buurt

Zo regelt u thuiszorg van Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker