Wonen met zorg

Wonen in De Golfstroom (Den Helder)

Wooncomplex De Golfstroom ligt centraal in de wijk De Schooten. De Golfstroom biedt een nieuw thuis voor bewoners met een zorgvraag. Er zijn gezellige huiskamers en er zijn verschillende faciliteiten aanwezig. 

Meer informatie ontvangen over wonen in De Golfstroom? Klik op onderstaande button. 

Meer informatie

Zo woont u er

De Golfstroom heeft zeven verdiepingen met ruime tweekamerappartementen. Een appartement bestaat uit een woonkamer met keuken, slaapkamer en aparte badkamer. Op twee verdiepingen is een gezellige huiskamer.  Bovendien is er een restaurant, een winkel en kapsalon. 

Golfstroom

Faciliteiten en omgeving

Behandeling en advies
  • Logopedie
  • Fysiotherapie
  • Ergotherapie 
  • Ouderengeneeskunde
Activiteiten
  • Ruim aanbod aan activiteiten. Het activiteiten programma is terug te vinden op de publicatie borden op de locatie.
Omgeving
  • Aangrenzend aan een mooie vijver
  • Winkelcentrum in de buurt
Bereikbaarheid

Voor wie?

De Golfstroom is zowel een locatie voor zelfstandig wonen als een nieuw thuis voor bewoners met een lichamelijke zorgvraag. Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in de Golfstroom? Neem dan contact op met onze zorgconsulent via 088 – 206 82 06 of mail naar zorgconsulent@omring.nl.

Wilt u meer informatie over zelfstandig wonen in de Golfstroom, dan kunt u contact opnemen met de Woningstichting.

Restaurant de golfstroom

Restaurant Het Eethuys

Heeft u zin in een kopje koffie? Of een overheerlijke lunch? Kom dan langs bij restaurant Het Eethuys. Iedereen is welkom: van buurtbewoners en hun naasten tot buren en mensen uit de wijk. Ons restaurant heeft een front cooking keuken en biedt 60 zitplaatsen. Daarnaast hebben we dagelijks een broodje van de week verkrijgbaar tot 13.00 uur, een mooi terras aan de Walviswaarderweg zijde en nog veel meer mogelijkheden. Zien we u binnenkort?

Het Eethuys

Wat kost het?

U betaalt een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw zorgprofiel en uw persoonlijke situatie. U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen.

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op onze locatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze vrijwilligerspagina.

vrijwilliger Cees bus

Cliëntenraad

Omringlocatie De Golfstroom heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle bewoners. Meer informatie over de cliëntenraad. 

De Golfstroom

Meer informatie ontvangen over De Golfstroom?

Klik dan op onderstaande knop.

Ik ontvang graag meer informatie

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker