Wonen met zorg

Wonen in De Golfstroom (Den Helder)

Wooncomplex De Golfstroom ligt centraal in de wijk De Schooten. De Golfstroom biedt een nieuw thuis voor bewoners met een zorgvraag. Er zijn gezellige huiskamers en er zijn verschillende faciliteiten aanwezig. 

Meer informatie ontvangen over wonen in De Golfstroom? Klik op onderstaande button. 

Ik wil graag meer informatie

Zo woont u er

De Golfstroom heeft zeven verdiepingen met ruime tweekamerappartementen. Een appartement bestaat uit een woonkamer met keuken, slaapkamer en aparte badkamer. Op twee verdiepingen is een gezellige huiskamer.  Bovendien is er een restaurant, een winkel en kapsalon. 

Golfstroom

Voor wie?

De Golfstroom is zowel een locatie voor zelfstandig wonen als een nieuw thuis voor bewoners met een lichamelijke zorgvraag of een vorm van dementie. Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in de Golfstroom? Neem dan contact op met onze zorgconsulent via 088 – 206 82 06 of mail naar zorgconsulent@omring.nl.

Wilt u meer informatie over zelfstandig wonen in de Golfstroom, dan kunt u contact opnemen met de Woningstichting.

golfstroom nieuw

Wat kost het?

U betaalt een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw zorgprofiel en uw persoonlijke situatie. U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen.

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op onze locatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze vrijwilligerspagina.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker