Het bestuur

Frido Kraanen

 

Doen, verbinding met binnen en buiten en samenhang creëren! Dat zijn de drijfveren van Frido Kraanen. Waarbij hij in gedachten altijd het doel voor ogen houdt ‘waarom bestaan we?’ Daarnaast vindt hij ‘sterke zorg’ en ‘er zijn’ als mensen kwetsbaar worden één van de belangrijkste maatschappelijke inzichten die hij meebrengt naar Omring. Frido wil scherp blijven op het feit hoe Omring als organisatie relevant kan zijn en blijven in de veranderende omgeving. Voorbeelden van aspecten die hierin belangrijk zijn, is hoe we het goede van vroeger op moderne manier doen, duurzaamheid en vitaliteit onder de medewerkers.

Frido Kraanen is in 1970 geboren in Rotterdam. Al vrij vroeg verhuisde hij naar Zoetermeer waar hij nu nog steeds woont. Hij ging naar de middelbare school in dezelfde plaats en aansluitend studeerde hij bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Vanaf de begin jaren ’90 werkte hij 15 jaar bij de rijksoverheid en voor zijn stap naar Omring werkte hij 11 jaar bij PGGM. In de diverse functies leidde hij grote trajecten en deed hij brede ervaring en kennis op in de publieke als private thema’s. Systeemvraagstukken als investeren in de zorg, arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid zijn hem op het lijf geschreven. Daarnaast is hij onder andere lid van de Raad van Toezicht van Raamwerk, voorzitter van de koplopergroep De Zorgzame Stad, ambassadeur van de Taskforce Wonen en Zorg, ambassadeur duurzaamheid van ActiZ, lid van de Raad van Advies van MVO Nederland en lokaal vrijwilliger voor Alzheimer Nederland.

Frido is getrouwd, heeft drie dochters, een pleegdochter en een labradoodle. Hij houdt van tennis, films en muziek, waarbij hij vooral van opera houdt. Zijn levensmotto: there is never forever, only the moment ofwel de zin van het leven zit in momenten en niet in een groot plan.

Frido Kraanen

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker