Behandeling, oefening en advies op locatie of thuis

Behandeling

Wordt u lichamelijk of geestelijk beperkt door ziekte of ouderdomsklachten? Bijvoorbeeld door pijn bij het lopen of zitten of moeite met praten na een beroerte? Onze specialisten, waaronder fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten, zijn gespecialiseerd in ouderdomsklachten en meervoudige aandoeningen. Door middel van behandeling, oefening en advies zorgen ze ervoor dat u zo prettig en zelfstandig mogelijk thuis kunt blijven wonen. Ook kunnen zij u helpen met revalideren na een ziekenhuisopname. Behandeling kan plaatsvinden in een van onze behandelcentra, op een van onze woonzorglocaties of aan huis.

Hoe werkt een behandeling bij Omring?

Behandeling vindt plaats in een van onze behandelcentra, op een van onze woonlocaties of bij u thuis. Onze specialisten bespreken samen met u uw klachten en de behandelmogelijkheden die daarvoor mogelijk zijn. Ook bekijken zij wat u zelf of met hulp van vrienden en familie kunt doen. Daarnaast onderhouden zij nauwe contacten met uw (huis)arts zodat alle betrokken partijen op de hoogte zijn van uw situatie en behandeling. Ze kunnen u ook helpen bij het aanvragen van hulpmiddelen en woningaanpassingen. Daarnaast zijn ze aangesloten bij landelijke netwerken van therapeuten, bijvoorbeeld van Parkinsonnet.

Zo regelt u een behandeling bij Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 2068090 (op werkdagen bereikbaar) of behandelcentrum@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze behandelend specialisten van het Omring Behandelteam. Dit kan met of zonder verwijzing van uw huisarts.

2.

De behandelend specialist bespreekt vervolgens samen met u uw klachten en de behandelmogelijkheden die daarvoor mogelijk zijn. 

3.

Behandeling vindt plaats op een van onze locaties of bij u thuis.

Wat kost het?

De meeste zorgverzekeraars vergoeden behandelingen als fysiotherapie en ergotherapie vanuit de basisverzekering, maar wij adviseren u om altijd uw polis na te kijken of te bellen met uw zorgverzekeraar omdat dit per jaar of situatie kan verschillen. Dan kunt u tevens achterhalen of uw verzekering een verwijsbrief eist voor de behandeling.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker