Aanleunwoningen met de beste zorg dichtbij

Zelfstandig wonen in De Berkenhof

Wilt u zelfstandig blijven wonen, maar toch kunnen rekenen op de beste zorg dichtbij? In Berkhout, het gezellige en eigentijdse lintdorp in de buurt van VOC-stad Hoorn, ligt woonzorglocatie De Berkenhof. Daar bieden wij 32 ruime woningen. Met alle voorzieningen in de buurt krijgt u hier de zorgaandacht die u nodig hebt, en geniet u toch in uw eigen thuis. 

Ik ontvang graag meer informatie

Voor wie?

De woningen in De Berkenhof zijn bestemd voor mensen die zelfstandig en met een beschermd gevoel willen wonen, maar professionele zorg in de buurt willen hebben. Heeft u een begeleidings-, lichamelijke of somatische zorgvraag? Dan kunt u bij ons terecht. Dit kan een Wlz, Wmo en/of Zvw-indicatie zijn. Voor meer informatie over uw zorgindicatie kunt u contact opnemen met onze zorgconsulent. Zij gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Neem contact met de zorgconsulent op

 

Berkenhof 2023

Zo woont u er

Een groene omgeving, weids uitzicht en het leven van het platteland. Dat vindt u in de omgeving van De Berkenhof. De ruimte rondom de woningen vertaalt zich ook in de inrichting: door de grote ramen zijn de ruimtes licht. De woningen zijn allemaal voorzien van een woonkamer met keuken op de begane grond, alsook een ruime slaapkamer en  een badkamer met douche en toilet. Er is voldoende ruimte voor opslag in de vorm van een berging. Aan alle woningen grenst een terras of balkon. 

Bij De Berkenhof worden ook woningen aangeboden met een verdieping, waarvan sommige voorzien zijn van een tweede slaapkamer. Alle woningen met een verdieping hebben een balkon. 

Berkenhof_26

Sfeerimpressie

Voordeur
Voordeur
Hal
Hal
Keuken
Keuken
Woonkamer
Woonkamer
Slaapkamer 1
Slaapkamer 1
Slaapkamer 2
Slaapkamer 2
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer

Thuiszorg en tóch zelfstandig wonen

Samen de beste zorg dichtbij. Daar staan we voor, en dat betekent dat we er alles aan doen om u de juiste zorg op maat te bieden. Woont u in een aanleunwoning, dan maakt u gebruik van de thuiszorgdiensten van Omring. Heeft u verzorging of verpleging nodig, terwijl u ook graag zelfstandig wil blijven wonen? In De Berkenhof bieden we professionele zorg in uw eigen thuis via onze thuiszorg. Naast thuiszorg kunt u (tegen betaling) gebruikmaken van alle andere diensten die Omring te bieden heeft, zoals personenalarmering en het restaurant om de hoek, in onze woonzorglocatie. Kortom: alles op loopafstand, onder vakkundig en zorgend oog van Omring. 

Wilt u meer weten of thuiszorg? Lees het hier!

Faciliteiten

Aangeboden op locatie

Op de locatie vindt u een restaurant waar bewoners samenkomen om te eten. Hier worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd. Er bevindt zich een lift en een (afgesloten) berging voor bijvoorbeeld uw scootmobiel. Er kan geparkeerd worden bij de locatie.

Zelf verzorgen

U dient zelf een elektra-, gas- en wateraansluiting te verzorgen. Alsook een televisie, telefoon- en internetaansluiting en aanvullende abonnementen. De inrichting van het appartement is naar uw eigen smaak en keuze, en dient u ook zelf in te richten. 

Tegen betaling

U kunt tegen betaling gebruikmaken van de volgende diensten:

  • personenalarmering
  • maaltijdvoorziening (o.a. via De Berkenhof)
  • activiteiten op locatie De Berkenhof
  • aanvullende diensten  van Omringpas

Wat kost het?

De kosten voor de aanleunwoningen van De Berkenhof zijn afhankelijk van het type woning. De huurprijs is vastgesteld tussen € 542,- en € 773,25,- excl. servicekosten. 

U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen, maar wij begrijpen dat bedragen u kunnen duizelen. Daarom helpen onze zorgconsulenten u graag met het uitrekenen van de maandelijkse uitgaven aan wonen bij De Berkenhof. 

Interesse in een aanleunwoning bij De Berkenhof?

Klik dan op onderstaande knop.

Ik ontvang graag meer informatie

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker