Wonden die maar moeilijk genezen

Wondzorg thuis

Heeft u een wond die maar niet wil genezen? Soms wil een klein wondje maar niet beter worden waardoor het een grote wond wordt. Bent u geopereerd en moet uw operatiewond verzorgd worden? Omring thuiszorg komt bij u thuis om de wond zo vaak als nodig te verzorgen.

Wat kan Omring voor u doen?

De wijkverpleegkundige en zo nodig de gespecialiseerd wondverpleegkundige komt bij u thuis om te bekijken welke en hoe veel zorg nodig is om het genezingsproces van uw wond te versnellen. Zij zal u advies geven over behandelproducten, de behandeling, het verschonen van verbandmateriaal en de wond verzorgen zo vaak als nodig is. Ook bij doorligwonden kan Omring thuiszorg hulp bieden. Indien u een stoma heeft, zal het thuiszorgteam u op weg helpen met het verzorgen en vervangen van uw stoma. Met al uw vragen kunt u terecht bij de gespecialiseerde verpleegkundige.

Wat kost wondzorg?

De kosten voor thuiszorg hangen af van de zorg die u nodig heeft, welke indicatie u heeft en hoe u de zorg aanvraagt. Soms vergoedt uw ziektekostenverzekering alle kosten. En soms betaalt u een eigen bijdrage, die afhankelijk is van uw inkomen.

Meer informatie over kosten en vergoedingen

Thuiszorgteam bij u in de buurt

Persoonlijke aandacht, een vriendelijk woord, een luisterend oor en natuurlijk passende thuiszorg en ondersteuning. Omring heeft professionele wijkteams voor thuiszorg, waar mensen werken die zich interesseren voor wie u bent. Die rekening houden met wat u zelf wilt en kunt doen. Met medewerkers die ook mantelzorgers ondersteunen.

Zoek een thuiszorgteam bij u in de buurt

Zo regelt u wondzorg van Omring

1.

Neem contact op met Omring via 088 – 206 89 10 of service@omring.nl om een afspraak te maken met een van onze wijkverpleegkundigen.

2.

De wijkverpleegkundige komt bij u thuis, bespreekt welke zorg er precies nodig is en regelt de indicatieaanvraag. Zij schakelt zo nodig de gespecialiseerd wondverpleegkundige in.

3.

Zodra de indicatie is afgegeven ontvangt u de gewenste zorg aan huis.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker