Revalidatie & herstel

Revalidatielocatie Lutjebroek

Revalidatielocatie Lutjebroek is gevestigd bij Omringlocatie Nicolaas. U vindt hier alle behandelaren en faciliteiten om spoedig te revalideren of te leren omgaan met uw beperking. Bovendien zijn er diverse voorzieningen, zoals een gezellig restaurant. En u kunt meedoen aan de vele activiteiten die er worden georganiseerd.

Revalidatietraject

Op uw eerste dag bij Revalidatielocatie Lutjebroek heeft u een kennismakingsgesprek met de specialist ouderengeneeskunde of verpleegkundig specialist. U bepaalt tijdens dit gesprek, samen met uw naasten, welk revalidatiedoel u wilt bereiken. Wilt u bijvoorbeeld weer kunnen lopen na uw heupoperatie? Of wilt u zich thuis kunnen redden met uw rolstoel? Wilt u leren uw nieuwe situatie te accepteren? Dit zijn voorbeelden van vragen die u kunt bespreken en waarop uw behandelplan wordt gebaseerd. Naast diverse individuele therapieën zijn er groepstherapieën. U kunt ook zelfstandig of met uw bezoek oefenen. Bovendien dagen de verzorgenden u uit om zo zelfstandig mogelijk de dagelijkse handelingen uit te voeren, zoals uzelf aankleden. Want dat komt thuis goed van pas.

Onze specialisten

Een multidisciplinair team van specialisten staat voor u klaar, waaronder een fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, specialist oudergeneeskunde, verpleegkundig specialist, maatschappelijk werker en psycholoog. 

Zo verblijft u er

U verblijft tijdelijk in een eenpersoonsappartement met eigen badkamer van Omringlocatie Nicolaas. Er zijn diverse oefenruimtes, waaronder een fitnessruimte en een aangepaste keuken. Het restaurant, de kapel, de winkel en het beautycentrum zijn prettige plekken om te vertoeven. Ook is er een kapsalon. En u bent van harte welkom in het Eethuys, waar u samen met uw vrienden of familie kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Meer over Omringlocatie Nicolaas

Nicolaas

Wat kost het?

Uw verblijf bij Revalidatielocatie Lutjebroek wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor bepaalde zaken kan een eigen bijdrage worden gevraagd. Voor alle vergoedingen vanuit de basisverzekering geldt een eigen risico.

Zo werkt revalideren bij Omring

1.

Er wordt een GRZ indicatie (Geriatrische Revalidatiezorg) afgegeven door de medisch specialist in het ziekenhuis in overleg met de Specialist Oudergeneeskunde van Omring.

2.

U wordt tijdelijk opgenomen in een van onze locaties waar een team van specialisten voor u klaarstaat met behandeling en advies.

3.

Na uw revalidatie gaat u naar huis, waar de behandeling indien nodig kan worden voortgezet met behandeling op een van onze locaties of aan huis.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker