Behandelmogelijkheden

Diëtetiek

Wilt u weten wat u het beste kunt eten in het kader van een bepaalde ziekte of aandoening? Of bent u onzeker over uw eetpatroon? Voor een goed voedingsadvies bij complexe aandoeningen kunt u terecht bij een bij Omring aangesloten diëtist. U krijgt advies over hoe u uw eetgewoonten kunt veranderen en hoe u deze veranderingen in uw leven kunt inpassen.

Waar kan een diëtist u bij helpen?

U kunt de diëtist bijvoorbeeld inschakelen bij: 

•    ondervoeding  

•    voeding bij (doorligwonden),  COPD (zoals astma) of diabetes

•    eetproblemen bij dementie

•    sondevoeding

•    voedselallergie 

•    darmproblemen

Altijd dichtbij

De diëtisten aangesloten bij Omring zijn werkzaam op verschillende locaties in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. Er is dus altijd een diëtist bij u in de buurt. Als u om medische redenen niet naar een spreekuur kan komen, dan komt de diëtist bij u op huisbezoek.

Zo regelt u een diëtist via Omring

U kunt altijd direct een afspraak maken met een diëtist. U hoeft daarvoor niet eerst langs de huisarts, tenzij uw verzekeraar dat anders omschrijft in zijn polisvoorwaarden. In de basisverzekering wordt dieetadvisering vergoed voor drie uur per jaar. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering worden mogelijk extra uren vergoed. Daarom adviseren wij u altijd om uw polis na te kijken of te bellen met uw zorgverzekeraar.

Bekijk overzicht spreekuren en contactgegevens

Neem contact op

Voor allerlei vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen met 088 - 206 80 90. U kunt ook een e-mail sturen naar abc.behandelcentrum@omring.nl.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 088 - 206 80 90

Of stel u vraag via het formulier op onze website

U kunt ook een mail sturen naar abc.behandelcentrum@omring.nl 

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker