Open dag Den Koogh

Op vrijdag 6 oktober is de open dag in Den Koogh. Neem een kijkje op deze mooie en rustige locatie aan de rand van Den Helder. We hebben veel leuks in petto. Ontdek welke zorg en ondersteuning we aanbieden. Ook voor thuis. Óf kom meer te weten over werken bij Omring. Tot dan!

Komt u langs voor een heerlijke high tea?

Schuif aan voor een heerlijke high tea, doe mee aan de rondleidingen en kom in contact met de wijkverpleegkundige. U hoort welke zorg en ondersteuning er is in Den Koogh, maar ook hoe Omring u thuis kan ondersteunen met zorg.

Den Koogh

Praktische informatie

Datum: vrijdag 6 oktober 2023
Tijd: 14.00 tot 17.00 uur
Locatie: Doctorandus F. Bijlweg 4 
U kunt bij de locatie parkeren.

De tuin

Doe de gezondheidscheck

In Den Koogh is ook een behandelcentrum, waar behandelend specialisten van Omring werken. Tijdens de open dag kunt u kennis maken met het behandelteam van Den Koogh. En dat niet alleen:

  • Maak kennis met behandelaren in Den Koogh. Zoals de diëtist, ergotherapeut, fysiotherapeut en logopedist.
  • U krijgt een gezondheidscheck: laat uw bloeddruk, bloedsuiker en saturatie meten.
  • Geef uw rollator een APK tijdens de rollatorcheck. Meldt u vooraf aan via service@omring.nl of 088-2068910.

 

ABC

Werken en / of leren bij Omring? Ontmoet onze recruiters!

Altijd al willen weten of je een Omringer bent? De open dag van Den Koogh is dé plek waar je met onze recruiters kunt babbelen over jouw carrière en/of opleiding in de zorg. Sluit je aan bij een rondleiding, spreek met Omringers en proef de sfeer!

Kom werken bij Omring

Stel uw vragen aan het thuiszorgteam

Wilt u - nu of voor later - meer weten over thuiszorg? Dat kan altijd, maar zeker ook tijdens de open dag. De wijkverpleegkundige zit klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Thuiszorg

Maak kennis met logeerzorg

Bent u net uit het ziekenhuis en wilt u nog wat aansterken? Gaat uw mantelzorger op vakantie? Of wilt u eens in één van onze locaties slapen? Kom dan logeren bij Omring. U bent van harte welkom! Bij logeerzorg verblijft u kort in één van onze locaties en heeft u zorg binnen handbereik. We laten de logeerkamers aan u zien.

Logeren

Ontdek Dagbesteding

Beleef zelf hoe dagbesteding kan bijdragen aan uw welzijn. Kom langs bij de dagbesteding in Den Koogh. Dagbesteding kan zorgen voor structuur in uw dag en behoud van concentratie en conditie. Maar het is bovenal gezellig! U ontmoet nieuwe mensen en maakt kennis met leuke activiteiten.Ontdek zelf hoe dagbesteding kan bijdragen aan uw welzijn. Kom langs bij de dagbesteding in Den Koogh. Dagbesteding kan zorgen voor structuur in uw dag en behoud van concentratie en conditie. Maar het is bovenal gezellig! U ontmoet nieuwe mensen en maakt kennis met leuke activiteiten.

Meer informatie

Dagbesteding

Meer informatie?

Wilt u meer weten over Den Koogh? Klik hier voor alle informatie over wonen en zorg op de locatie. Heeft u specifieke vragen over de open dag? Laat het gerust aan ons weten. Mail naar service@omring.nl.  

Receptie

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker