Vertrouwd financieel advies

Partner in verpleeghuis

Woont uw partner (binnenkort) in een verpleeghuis en weet u niet wat er financieel allemaal geregeld moet worden? Zicht op Geld biedt onafhankelijk advies op maat.

Vragen waar veel senioren in zo’n situatie tegenaan lopen zijn:

  • Hoeveel eigen bijdrage moeten we gaan betalen? Kan dat ook lager?
  • Ik moet kiezen of ik onze AOW aanpas. Wat is voor ons de beste keuze?
  • Wat verandert er voor onze toeslagen?
  • Moeten onze verzekeringen aangepast worden?
  • Hoe regel ik dit allemaal?

Er zijn dus veel vragen en de antwoorden voor uw unieke situatie zijn lastig te vinden. Deze onduidelijkheid geeft vaak onrust. Hoe maakt u de juiste keuzes? 

Zicht op Geld ontzorgt hierin. Zij zijn gespecialiseerd in financieel advies voor senioren met een partner in een zorginstelling. Zij kennen de weg in het doolhof van regels en mogelijkheden bij de verschillende instanties. Op basis van ‘no cure no pay’, dus voor iedereen betaalbaar.

 

 

Voordeel Omringpas

Op vertoon van uw Omringpas ontvangt u € 50,00 korting op het factuurbedrag.

No cure no pay
Alleen als er voordeel voor u gevonden wordt betaalt u voor deze complete dienstverlening. De eenmalige vergoeding is 20% van het gevonden voordeel over de komende 12 maanden (plus eventueel voordeel uit voorgaande jaren). Uw voordeel is dus veel groter dan de te betalen vergoeding. Hierdoor is deze dienst voor iedereen betaalbaar.

zicht op geld

Onze werkwijze

Uw persoonlijke adviseur komt vrijblijvend bij u thuis voor een kennismakingsgesprek en om de dienst toe te lichten. Geeft u daarna groen licht? Dan gaan we uw maximale voordeel berekenen. Dit persoonlijke advies ontvangt u in een adviesrapport. Vervolgens regelen wij alles met de verschillende instanties en houden de voortgang in de gaten. Ondertussen houdt uw adviseur u op de hoogte en kunt u rechtstreeks bij hem/haar terecht met al uw vragen.

 

 

zicht op geld

Meer informatie

De adviseurs van Zicht op Geld zijn in het grootste deel van Nederland actief om onze klanten te bezoeken. Dus ook bij u in de buurt.

Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op
de website van Zicht op Geld.

logo

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker