Korting met Omringpas

Mindfulness

Mindfulness betekent letterlijk "opmerkzaamheid". Opmerkzaam zijn op wat er op dit moment gebeurt. Wat is er op dit moment gaande, zonder daar een oordeel over te hebben. Je accepteert de situatie zoals die is.

Praktische informatie

Voordeel Omringpas

U ontvangt € 20,- korting op een training Mindfulness. Omringpashouders betalen € 375,- (incl. btw), inclusief intakegesprek, studiemateriaal, koffie, thee en een stilte ochtend.

Meer info en aanmelden

Jolanda van der Heijden
Hendrik van der
Graaflaan 19
2061 LP Bloemendaal
06 - 22 25 49 88
jolandaheijden@gmail.com

Meer informatie

Meer over de training

De training wordt gegeven door Jolanda van der Heijden, gecertificeerd mindfulnesstrainer categorie 1. De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stilte ochtend van 3 uur. Er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen per training. Voor de data zie de agenda.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden de training gedeeltelijk. Informeer vooraf bij uw zorgverzekeraar.

Hoe doe je dat, meer mindfull zijn?

Door meer bewust te zijn van je adem, je gedachten, je stemming, emoties en spanningen in je lichaam kun je meer opmerkzaam worden van wat er op dit moment gebeurt.

Je handelt minder op de automatische piloot en maakt bewuste keuzes. Je zit in een flow, je zit beter in je vel.

Door meer in het moment te leven kun je meer genieten, ervaar je meer rust en ben je meer in balans. Zo voorkom je chronische stress en ook kun je een burn-out voorkomen.

Over mensen die meer mindful in het leven staan, wordt gezegd dat ze de uitdagingen in het leven meer accepteren zoals ze zijn, betere besluiten kunnen nemen, zich beter kunnen concentreren, minder stress ervaren en een betere focus/concentratie hebben.

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker