De computerhulp voor jou!

SeniorWeb

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt jou de weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. 

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 450 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Al meer dan 25 jaar maakt SeniorWeb senioren wegwijs in de snel veranderende digitale wereld. 

Begrijpelijke stap-voor-stapinformatie

Of je nu jouw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt je verder. Wij leggen je alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over Windows 10 of 11, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kun je direct aan de slag. 

 

seniorweb

Locatie

Computerhulp die bij je past 

Heb je een computervraag of een vraag over een digitaal onderwerp? Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor je klaar! Je kiest de vorm van PCHulp die bij je past: via internet, telefonisch of aan huis. 

Je kunt ook terecht bij een van onze 450 leslocaties in het hele land voor computerhulp, technische ondersteuning en voor handige (online) cursussen, workshops en inloopuren. Onze vrijwilligers helpen je graag. Deze locaties vind je op de website van SeniorWeb.

 

 

seniorweb

Voordeel met je Omringpas

Al 150.000 mensen zijn lid en waarderen het lidmaatschap al jaren met een 8! Wil je ook kennismaken met de computerhulp van SeniorWeb? Met de Omringpas ontvang je 3 maanden gratis het lidmaatschap via www.seniorweb.nl/drie-maanden of neem contact met SeniorWeb via 030 - 276 99 65. We helpen je graag! 

Je voordelen 3 maanden lang:

  • Hulp via internet, via de telefoon of bij je thuis
  • Volg online cursussen, thuis of in de buurt
  • 1 x computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • Voordelige computerboeken en accessoires kopen
seniorweb

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker