Gezonde en smakelijke maaltijdservice aan huis

Maaltijd Thuis

Wil je niet meer elke dag koken? Bij Maaltijd Thuis nemen wij het je graag uit handen door eten aan huis te bezorgen. De koks koken met plezier gezonde en smakelijke maaltijden voor je en houden daarbij rekening met eventuele dieetwensen zoals glutenvrij of lactosebeperkt. Maaltijd Thuis staat voor uitstekende maaltijden aan huis voor ouderen en mensen met een zorgvraag.

Direct bestellen

Maaltijdservice aan huis

Uniek aan onze koelverse gerechten is dat je die volledig zelf kunt samenstellen, tot in jouw eigen keuken. Voor de vriesverse gerechten is er keuze uit heerlijke, door onze koks samengestelde maaltijden. Er zijn gerechten met vlees of vis, vegetarische gerechten, lekker Hollands of in een werelds of feestelijk tintje. Daarnaast kun je bij Maaltijd Thuis ook genieten van soepen, (luxe) desserts en bijgerechten zoals salades.

Maaltijd thuis logo

Hoe werkt het?

Het eten aan huis wordt op een vast tijdstip persoonlijk bij je thuisgebracht door een vaste bezorger, die de tijd voor je neemt. De maaltijden zijn op het door jou gewenste moment eenvoudig te verwarmen in de magnetron of oven. Hiervoor volg je de icoontjes op de verpakking, waarna je in een handomdraai van een warme maaltijd kunt genieten.

 

Maaltijd thuis

Wat zijn de kosten?

Je bestelt al een heerlijke koelverse maaltijd bij Maaltijd Thuis vanaf € 6,99. Een vriesverse maaltijd bestel je al vanaf € 5,99. Met deze thuismaaltijden voor ouderen en mensen met een zorgvraag ben je dus altijd verzekerd van een smaakvolle en gezonde maaltijd, service voor een aantrekkelijke prijs en gemak op de door jou gewenste momenten.

 

Maaltijd thuis

Geen bezorgkosten met de Omringpas!

Heb je een Omringpas? Dan betaal je geen bezorgkosten ter waarde van € 2,99 voor jouw bestellingen van onze maaltijdservice aan huis. Bestellen kan eenvoudig via telefoonnummer 0888 – 10 10 10 of kijk voor meer informatie op de website van Maaltijd Thuis.

Heb je nog geen Omringpas? Bestel 'm hier!

Omringpas

Bestel een proefpakket!

Wil je de gerechten van onze maaltijdservice aan huis voordelig en vrijblijvend proberen? Bestel een proefpakket van vier maaltijden voor maar €24,-. De maaltijden worden gratis bij je thuisbezorgd.

Bestel een proefpakket

Aspergesoep

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker