Veiligheid, gemak en verzorging

Services aan huis

Thuis. Een vertrouwde plek waar je het liefst zo lang mogelijk zou willen blijven wonen. Ook als je extra ondersteuning nodig hebt. Met Omringpas ontvang je korting op services aan huis. Denk bijvoorbeeld aan maaltijdservice, belastingaangifte aan huis, een klusjes- of tuinman en een kapper aan huis. Wel zo gemakkelijk!

Bestel de Omringpas

Services

Zicht op Geld: € 50,- korting

Als je partner wordt opgenomen in een verpleeg- of verzorgingshuis is dat vaak een verdrietige periode. Er komt veel op je af, want er moet flink wat geregeld worden. Zicht op Geld is gespecialiseerd in het financiële aspect van een verpleeghuisopname. Onze adviseurs bekijken wat voor invloed de verschillende regelingen hebben op de eigen bijdrage en het inkomen. Wij zetten alles op een rijtje waardoor je zeker weet dat jouw financiën goed geregeld zijn. Een aantal vragen die wij vaak horen zijn:

 • Kies ik voor AOW voor gehuwden of alleenstaanden?
 • Hoe hou ik de eigen bijdrage zo laag mogelijk?
 • Moet ik mijn eigen woning of vermogen opeten?
 • Hoe betaal ik zo weinig mogelijk belasting?
 • Wat verandert er voor mijn zorg- en huurtoeslag?
 • Moeten mijn zorgverzekering en andere verzekeringen aangepast worden?

Onze adviseur komt bij je thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als je het prettig vindt om een bekende of één van je kinderen bij het gesprek aanwezig te laten zijn, dan is diegene ook van harte welkom. Tijdens het gesprek leggen we rustig uit wat onze werkwijze is en wat je van ons kunt verwachten. Als je daarna besluit om met ons in zee te gaan, gaan we voor je aan de slag.

De adviseurs van Zicht op Geld zijn in het grootste deel van Nederland actief om onze klanten te bezoeken. Dus ook bij u in de buurt.  Zicht op Geld heeft ook de dienst ‘Vermogensadvies bij verpleeghuisopname’ met korting voor leden.
Klik hier voor meer info. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op de website van Zicht op Geld.

Pas als er profijt voor je is, betaal je een vergoeding. Dat is een vast percentage van 20% (incl btw) over het voordeel dat wij in de komende 12 maanden kunnen realiseren, inclusief eventueel voordeel over de voorgaande jaren. Deze vergoeding is éénmalig, maar jouw voordeel loopt nog door in de jaren hierna. Bovendien werken wij op basis van ‘no cure no pay’. Dit betekent dat als wij geen financieel voordeel vinden, je geen factuur krijgt. Zo kom je niet voor nare verrassingen te staan. Mochten beide partners nog niet pensioengerechtigd zijn, dan geldt een ander percentage, namelijk 40% inclusief btw. Dit tarief is hoger omdat het voordeel vaak wat kleiner is en onze adviseurs wel evenveel tijd besteden aan het financiële plan.

Op vertoon van de Omringpas ontvang je € 50,- korting op de factuur.

Tuinstudent aan huis: € 2,- korting

Ben je op zoek naar een goede hulp voor in de tuin, voor een scherpe prijs? Tuinstudent aan huis kan je helpen met het onderhoud, maaien, snoeien en onkruid verwijderen uit de tuin. Een tuinstudent is jouw eigen betaalbare tuinman in de vorm van enthousiaste studenten die graag wat bijverdienen en een opleiding in tuinbouw hebben gehad of nog volgen. Toe aan een compleet nieuwe tuin? Daarvoor is de tuinstudent ook beschikbaar! Je kunt altijd contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kun je van een tuin student / tuinstudent verwachten?
Kort gezegd voorzien de tuinstudenten van Tuinstudentaanhuis.nl jou in al jouw behoeftes wat de tuin betreft. Ook voor de aanleg van tuinen kun je bij hen terecht. Hiervoor hebben zij een Excellent Tuinservice team met zeer professioneel vakmanschap en gereedschap. Uiteraard voor een betaalbare prijs. In overleg zijn zij in heel Nederland oproepbaar voor allerlei klussen. Je kunt bij hen ook heel gemakkelijk een abonnement afsluiten. Dan komt er in overleg op vaste momenten een tuin student / tuinstudent bij je langs om de tuin het hele jaar door in goede vorm te houden. Dankzij de tuin student / tuinstudent heb je dan alleen de lusten en niet de lasten van jouw tuin.

Met Omringpas: €25,50,- per uur (i.p.v. €27,50,- per uur) (Voorfietskosten €10,-)

Ben je woonachtig buiten West-Friesland? dan komen we met de auto! Er geldt dan een toeslag van €0,45 cent per kilometer. Er geldt een minimale afname van 3 uur per opdracht. Wilt u vooraf kenbaar maken dat u een Omringpas heeft?

Bel voor meer informatie of het maken van een afspraak met 06 – 21 58 18 44 of kijk op de website van Tuinstudentaanhuis.nl.

BuddyBold: 10% korting

Door senioren op regelmatige basis persoonlijk contact met een jongere Buddy aan te bieden, snijdt het mes aan twee kanten. De senior blijft langer vitaal en betrokken bij de samenleving, terwijl de Buddy een bijbaan heeft die niet alleen leuk betaalt, maar ook voldoening geeft, sociale skills ontwikkelt en het inlevingsvermogen stimuleert.

Met de Omringpas ontvang je 10% korting op jouw abonnement bij BuddyBold. Meer uitleg kunt hier vinden.

BuddyBold wordt geïnitieerd door Elske Doets en is hét antwoord op vereenzaming door vergrijzing.

Voor aanvullende informatie:
Telefoon: +31 (0)72 575 3396
Mobiel: +31 (0)6 2492 6977
(Tijdens kantooruren van 10:00 uur tot 17:00 uur)
info@buddybold.nl
www.buddybold.nl

Belastingaangifte aan huis: € 9,95 korting

Vind je het lastig om uw belastingaangifte zelf in te vullen? En wil je zeker weten dat alles goed gaat? De consulenten van Belastingaangifte Compleet (BAC) verzorgen jouw gehele aangifte inkomstenbelasting gewoon bij je thuis. Met hun kennis en opleiding zorgen zij ervoor dat jij een optimaal resultaat uit jouw belastingaangifte haalt.

De afspraak vindt plaats bij jou thuis. Als je de relevante documenten alvast klaarlegt, kan de consulent direct beginnen met het invullen van de gegevens. Er is geen DigID nodig aangezien de consulent een online verbinding heeft met de belastingdienst. Na de belastingaangifte ontvang je een kopie en blijft de consulent jouw persoonlijke aanspreekpunt voor al je vragen.

In plaats van € 94,95 betaal je slechts € 85,- per aangifte en wordt jouw fiscaal partner gratis in de aangifte mee genomen. Deze prijs is inclusief thuisbezoek en een kopie van de aangifte.

Je kunt een afspraak maken via 0800 – 250 250 1. Vermeld bij het maken van de afspraak dat je een Omringpas hebt.

Sijmtronix: 20% - 25% korting

Sijmtronix repareert en verkoopt diverse soorten elektronica. Tevens adviseren zij je over de beste oplossing die bij jouw behoeften past . Daarnaast ondersteunen zij kleine bedrijven met netwerkbeheer, onderhoud en beveiliging. Hiernaast biedt Sijmtronix ook persoonlijke computerhulp voor je aan. Bij Sijmtronix kun je terecht voor alle computer, laptop, telefoon of andere electronica gerelateerde vragen.

Voor vakkundige en betaalbare reparaties ben je bij Sijmtronix aan het juiste adres. Geniet weer zorgeloos van jouw favoriete apparaten. Bel vandaag nog voor een snelle service en een soepele oplossing. Heb je problemen of hulp nodig met jouw computer, printer, televisie, telefoon, tablet bij jouw thuis? Sijmtronix komt graag bij je aan huis om jouw technische uitdagingen snel en efficiënt op te lossen. De ervaren technici staan klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat jouw digitale apparaten weer optimaal functioneren. Neem vandaag nog contact op voor professionele ondersteuning bij je thuis.

Services in winkel
Met de Omringpas ontvang je 20% korting op de onderzoekskosten.

Services aan huis
€ 12,50 (per kwartier)
Je ontvangt 25% korting met de Omringpas op de voorrijkosten.
Er wordt minimaal 30 minuten in rekening gebracht en voorrijkosten worden vanaf 5 kilometer afstand berekend.

Let op: als er betaalde software of onderdelen vervangen moeten worden komt dit nog op de prijs. Deze kosten zullen eerst met de klant overlegt worden.

In maart en oktober 2024 heeft Sijmtronix de APK-actie

De APK-maand van Sijmtronix voor computers is een maandelijks preventief onderhoudsprogramma. Het omvat regelmatige controles, software-updates en optimalisaties om de prestaties te behouden en potentiële problemen te voorkomen. Dit zorgt voor een langere levensduur van de computer en een betrouwbare werking.

Voor € 50,- wordt de PC weer volledig geoptimaliseerd en opgeschoond. Normaal kost dit € 60,-

Bekijk de website voor meer informatie.

Saar aan huis: 5% korting

Saar aan Huis is een klantgerichte, particuliere organisatie die passende hulp biedt aan ouderen die ondersteuning nodig hebben om comfortabel en verantwoord thuis te kunnen blijven wonen. Saar aan Huis heeft vestigingen in heel Nederland. Onze Saars kun je inschakelen om jouw leven thuis te vergemakkelijken. Zij doen onder andere (licht) huishoudelijk werk, houden je gezelschap, koken, helpen met de administratie en gaan graag met je boodschappen doen.

Onze Saars zijn goed opgeleid en dragen de zorg een warm hart toe. Zij hebben ruime levenservaring en wonen in jouw nabije omgeving. Zij ontlasten familie of vrienden die de mantelzorg op zich nemen voor bijvoorbeeld ouderen met  dementie (waaronder Alzheimer) en andere chronische ziektes. Samen met jou kijken we wat jouw wensen zijn op het gebied van zorg en ondersteuning. Wat prettig is, je kiest je eigen Saar. Je krijgt altijd dezelfde Saar waarmee je een persoonlijke band opbouwt. Saar aan Huis is er voor jou op elk afgesproken en gewenst moment van de dag, variërend van 2 tot 24 uur per dag. Uiteraard adviseren wij bij het maken van de juiste keuze, rekening houdend met jouw specifieke wensen, interesses en situatie. Met de hulp van Saar aan Huis maak je heldere afspraken over jouw wensen voor particuliere ondersteuning; wat er gedaan moet worden, op welke dagen en uren en tegen welk tarief. 

Betaalbare hulp
Al onze mensen worden door ons persoonlijk geselecteerd en zijn in het bezit van een VOG. Onze Saars werken onder
de regeling ‘Dienstverlening aan huis’. Als particulier betaal je € 26,00 per uur voor reguliere werkzaamheden, dit is inclusief bemiddelingskosten en BTW. Voor avond- en weekenduren berekenen wij een toeslag. Voor gespecialiseerde zorg geldt een ander tarief. Dat is afhankelijk van jouw specifieke zorgvraag. Als je in bezit bent van een indicatie voor een  Persoons Gebonden Budget (PGB) of je komt er voor in aanmerking, dan kun je de dienstverlening van Saar aan Huis daaruit betalen. Wij kunnen je hierover adviseren.  Een aantal zorgverzekeraars vergoedt de vervangende mantelzorg van Saar aan Huis. Raadpleeg altijd zelf de voorwaarden bij jouw zorgverzekeraar.   

Korting met je pas
Op vertoon van de Omringpas ontvang je 5% korting op het uurtarief van Saar aan Huis. Saar aan Huis regio West-Friesland is actief in de gemeente Beemster, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec. Maar zo nodig steken we ook buiten deze regio onze handen uit de mouwen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Saar aan huis of bekijk hier de folder.

Kapper aan huis: € 1,- / € 2,- korting.

Zoek je een goede kapper zonder dat je de deur uit hoeft? Dan is de Thuiskapper Service iets voor jou. Knippen, stylen, permanenten of een andere haarkleur: de kapper aan huis doet alles wat je ook in een kapsalon kunt laten doen. Een aantal ervaren kapsters, verspreid over de regio, komen op afspraak bij je thuis. Zij staan garant voor een goede service.

Mobella

Normaal  Ledentarief                                                                                   Omringpashouders

Knippen  € 20,50                                                                                      Knippen  € 19,50 
Knippen 65+  19,50                                                                                   Knippen 65+ € 18,50 
Knippen/fohnen  € 29,50                                                                         Knippen/fohnen  € 28,50
Watergolf incl. knippen  € 43,50                                                            Watergolf incl. knippen € 42,50 
Permanent knippen/föhnen € 77,00                                                      Permanent knippen/föhnen € 75,00

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen: bel 088 – 1000 100 of kijk op www.mobella.nl.

Je haar in model.nl

Voordeel Omringpas

€ 0,50 korting tot en met 14 jaar 

€ 1,00- korting bij behandelingen onder € 35,00 

€ 2,00 korting behandelingen boven € 35,00 

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen: bel 06 - 20 11 04 30 of kijk op www.jehaarinmodel.nl.

Brillenboer Moen: € 28,- korting

Heb je een nieuwe bril nodig? Brillenboer Moen komt bij je aan huis. Het scheelt tijd en vervoer. Het levert zekerheid én een bril naar wens op. En je hoeft er de deur niet voor uit. Voor alle mobiele oogmeting en nazorg.

Dave Moen heeft diverse merken en monturen in verschillende prijsklassen. Welk type glazen je ook nodig hebt, van leesbril tot multifocaal, of een zonnebril op sterkte. Met de modernste mobiele apparatuur meet de Brillenboer de sterkte van jouw ogen. In jouw eigen vertrouwde omgeving zoek je in alle rust een bril uit. Het afpassen en afleveren van de bril geschiedt na gemiddeld 10 werkdagen. Vanzelfsprekend krijg je volledige garantie op montuur en glazen. Indien je voor hulpmiddelen verzekerd bent, kun je de rekening bij elke zorgverzekeraar indienen.

Met uw Omringpas: Complete bril vanaf € 286,95
Zonder Omringpas:  Complete bril vanaf € 314,95

Oogmeting: € 39,95.
Als je besluit een bril aan te schaffen dan vervallen deze kosten.

Contactgegevens:
Dave Moen
06 - 42 818 757
info@brillenboermoen.nl
www.brillenboermoen.nl

Pedicure aan huis: 10% korting

De voeten laten verzorgen, maar daar niet de deur voor uit hoeven? Geniet van een professionele pedicurebehandeling bij je thuis. Wij werken samen met pedicures die gespecialiseerd zijn in voetverzorging voor mensen met reuma, diabetes en vaatstoornissen. De pedicure knipt de nagels, verwijdert eelt en verzorgt je voeten. Natuurlijk helpt ze je ook als je voeten professionele voetverzorging nodig hebben, bijvoorbeeld omdat je diabetes, reuma of vaatstoornissen hebt. Alle pedicures zijn aangesloten bij Provoet, Stipenzo en/of hebben het keurmerk voor ambulante pedicures. Ontvang korting op een behandeling naar keuze.

Op vertoon van de Omringpas ontvang je 10% korting op:

 • Basisbehandeling: € 37,50 (zonder Omringpas € 41,65)
 • Risicovoet: € 39,80 (zonder Omringpas € 44,20)

Bel 088 – 1000 100 of mail naar afspraak@mobella.nl voor het maken van een afspraak.

Schoenen van Jan: 50% korting

Heb je van Hallux Valgus, hamertenen, klauwtenen, hielspoor of heb je de diagnose diabetes, reuma of artrose? Dit alles kan je beperken in jouw bewegingsvrijheid. Een goed aangemeten schoen kan deze problemen verkleinen. Voetkundig adviseur en podoloog Jan van Ede komt graag bij je thuis voor een afspraak.

Het doel van het consult is het verbeteren van jouw loopcomfort en het verminderen van pijnklachten. Om dit te bereiken meet Jan je voeten volledig op en luistert hij naar de klachten. Het kan zijn dat er een extra podologisch onderzoek nodig is. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je nieuwe schoenen nodig hebt. Let op: je betaald voor een consult, de schoenen en een huisbezoek.

De schoenen van Jan levert speciale semi-orthopedische kwaliteitsschoenen voor dames en heren van o.a. Schein en Finn Comfort uit Duitsland, New Feet uit Denemarken, Dr. Comfort uit de USA en wandelschoenen van Stadler uit Oostenrijk. De schoenen hebben speciaal stretch-nubuck en/of lycra op de juiste plekken, zodat de pijnplekken worden ontzien. Daarnaast zijn er schoenen die naadloos gevoerd zijn met extra zacht kalfsleer om elke vorm van irritatie te voorkomen. Voor gevoelige artrosevoeten biedt hij ook schoenen met een stijve zool. De meeste modellen hebben de mogelijkheid om een podotherapeutische inlegzool te plaatsen.

Op vertoon van de Omringpas ontvang je 50% korting op het bezoek aan huis. Je betaalt dan € 17,50 in plaats van € 35,-.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je direct contact opnemen met De schoenen van Jan via
06 – 511 70 200 . Bereikbaar maandag t/m vrijdag  van 8.30 uur t/m 17.30 uur. Of stuur een mail naar: jan@janvanede.nl.

De schoenen van Jan is werkzaam in de kop van Noord-Holland en Alkmaar en omgeving. Bekijk voor meer informatie de website.

Beter Horen: gratis / 10% korting

Heb je een gehoorprobleem? Omring werkt samen met gediplomeerde audiciens die spreekuur houden bij je in de buurt of zelfs bij je thuis komen. Je krijgt bovendien op vertoon van de Omringpas korting bij deelnemende audiciens.

Voordeel Omringpas
Gratis diagnose en advies gesprek aan huis inclusief hoortest.
Bij onderhoud en nazorg aan een hoortoestel aan huis worden voorrijkosten € 39,95 in rekening gebracht bij de pashouder.

10% korting op batterijen, zwemstukjes en gehoorbeschermers, zowel aan huis als in een van de winkels van Beter Horen.
Vrijblijvend uitproberen van een hoortoestel. Vijf jaar service en nazorg op uw hoortoestel.
Extra voordelen bij aanschaf van Amplifon Hoorinnovaties.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen: kijk op www.beterhoren.nl of bel voor een huisbezoek met 0800 – 020 01 59.

De audiciens werken samen met alle zorgverzekeraars in Nederland. De prijsstelling valt soms binnen de vergoeding van jouw zorgverzekering, waardoor je niets hoeft te betalen. Wanneer dit niet het geval is, betaal je zelf een bijdrage. Bekijk jouw eigen verzekeringspolis. Uiteraard word je vooraf door de audicien over de kosten geïnformeerd.

Oorwerk: gratis / 10% korting

Heb je een gehoorprobleem? Omring werkt samen met gediplomeerde audiciens die spreekuur houden bij je in de buurt of zelfs bij je thuis komen. Je krijgt bovendien op vertoon van de Omringpas korting bij deelnemende audiciens.

Voordeel Omringpas
Bij aanschaf van een hoortoestel is het huisbezoek (t.w.v. € 49,95) gratis met een limiet van 4 bezoeken, inclusief hoortest*. Je kunt vrijblijvend enkele weken een hoortoestel uitproberen alvorens je een keuze maakt.

10% korting op batterijen, zwemdoppen en gehoorbescherming, zowel in de Oorwerk winkels als aan huis.

*Besluit je af te zien van een aankoop via Oorwerk, dan worden de huisbezoeken wel in rekening gebracht.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen: kijk op de website van Oorwerk voor meer informatie en de dichtstbijzijnde winkels.

De audiciens werken samen met alle zorgverzekeraars in Nederland. De prijsstelling valt soms binnen de vergoeding van jouw zorgverzekering, waardoor je niets hoeft te betalen. Wanneer dit niet het geval is, betaal je zelf een bijdrage. Bekijk jouw eigen verzekeringspolis. Uiteraard word je vooraf door de audicien over de kosten geïnformeerd.

Pruikenservice aan huis: 10% korting

Last van ernstig haarverlies? Een pruik of haarprothese kan een oplossing zijn. Omring werkt samen met de Pruikenservice, zij komen gewoon bij je aan huis. Zo kun je op je gemak verschillende soorten pruiken passen om te zien wat jouw het mooiste staat. 

De adviseur van de Pruikenservice geeft je deskundig advies aan huis. In jouw eigen vertrouwde omgeving of in de haarmodezaak kun je op je gemak een goed passende pruik of haarprothese laten aanmeten. De Pruikenservice beschikt over een uitgebreide collectie. Er zijn handgeknoopte, half-handgeknoopte en machinaal gemaakte pruiken: voor jong en oud, in allerlei kleuren en voor alle hoofdmaten. Voor mensen die veel transpireren zijn er de lichtgewicht modellen. Alle pruiken hebben uitstekende bevestigingssystemen. De kapsels variëren van modern tot klassiek en worden volledig naar jouw gezicht geknipt. De pruiken zijn eenvoudig zelf te onderhouden en vormvast.

Een bezoek aan huis van de adviseur is altijd vrijblijvend. Ook als je niets van jouw gading vindt, kost het je niets. Als je wél besluit een pruik te kopen, dan betaal je rechtstreeks aan de adviseur. De firma’s zijn erkende leveranciers van alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat je elk jaar voor een nieuwe pruik in aanmerking kunt komen en een groot deel van de kosten vergoed worden. Voor meer informatie over vergoedingen kun je terecht bij de pruikenadviseur of jouw zorgverzekeraar.

Korting Omringpas
Op vertoon van de Omringpas krijg je 10% korting op de eigen bijdrage. En een gratis verzorgingspakket.

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Omring via 088 – 206 79 99. Je kunt ook zelf contact opnemen met een van onze partners:

Pruiken Thuiszorg Nederland
020 - 436 31 97 
www.pruikenthuiszorg.nl

Haarstudio Antoine
De Tuin 11, Bovenkarspel
0228 - 51 24 23 of 0228 - 51 12 26 of 06 - 22 02 92 99
www.haarstudioantoine.nl

H en A thuismode: 10% korting

Ben je op zoek naar een nieuwe jas of wil je je garderobe updaten? Misschien zoek je iets voor een speciale gelegenheid of iets voor een gewone dag? De Kleding aan huis Service is speciaal voor mensen die vlotte, prettig draagbare kleding zoeken. En ze komen gewoon bij je thuis! Alvast een kijkje nemen? Ga naar de website.

Wij werken samen met H. en A. mode. Bij dit bedrijf heb je volop keus uit dameskleding en herenconfectie in diverse maten, merken en prijsklassen. De meeste kleding kan in de wasmachine worden gewassen en zit in alle omstandigheden lekker. Dit is met name een groot voordeel voor mensen die veel op bed liggen of in een rolstoel zitten. Als je tot aankoop overgaat, dan betaal je rechtstreeks aan de kledingadviseuse.

Korting Omringpas
Op vertoon van de Omringpas krijg je 10% korting op de kleding die je aanschaft. Het voorrijden is gratis, ook als je niets koopt. Het repareren of herstellen van deze kleding is mogelijk.

Neem contact op voor de mogelijkheden met info@henamode.nl of via 0294- 29 12 12. Je kunt ook een kijkje nemen op de website.

De Roos Matrasreiniging: diverse kortingen

In 95% van alle matrassen is vervuiling met huisstofmijt, huidschilfers en allerlei schimmels en bacteriën aan de orde. Bij elke beweging op het matras worden deze in de ruimte verspreid. Matrassen kunnen niet worden gewassen, maar we spenderen wel één derde van onze tijd op een matras. Dit, en de groeiende belangstelling voor gezondheid, allergie en hygiëne hebben de specialisten van De Roos Matrasreiniging doen besluiten te starten met professionele reiniging van huistofmijten, stof, urineresten, schimmels, bacteriën en virussen. Na deze reiniging is het zelfs nog mogelijk om vlekken uit het matras te verwijderen.

Op diverse reinigingen ontvang je korting. De Roos Matrasreiniging heeft speciale combideals:

 • 1-persoonsmatras dieptereiniging inclusief spray (€ 54,50 i.p.v. € 59,45)
 • 2 x 1-persoonsmatras dieptereiniging inclusief spray (€ 88,95 i.p.v. € 98,95)
 • 4 x 1 persoonsmatras dieptereiniging inclusief spray (€ 177,95 i.p.v. € 187,95)
 • 1 x 2 persoonsmatras dieptereiniging inclusief spray (€ 79.95 i.p.v. € 84,95)

De matrasreiniging komt bij je thuis! Voor het maken van een afspraak: klik hier voor online contactformulier.

Lingerieservice aan huis: € 20,- korting

Iedereen heeft op zijn tijd nieuwe ondermode nodig. Wil je lingerie op je gemak in jouw eigen vertrouwde omgeving passen en kiezen? Omring heeft ‘ondermode en lingerie aan huis’ in haar dienstenpakket. We werken hiervoor samen met Lingerie Service, een specialist op dit gebied.

Lingerie Service biedt een uitgebreid assortiment ondermode en lingerie voor jong en oud:

 • bh's
 • bijpassende slips of strings
 • body's
 • corseletten
 • badpakken
 • zwangerschapslingerie
 • voedingsbh's
 • nachtmode
 • borstprotheses
 • protheselingerie

Alle artikelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, met en zonder kant, in allerlei modellen en verschillende maten. Ook bikini's zijn in alle cupmaten te koop en de broekjes en tops kunnen apart gekocht worden.

Op vertoon van de Omringpas krijg je € 20,- korting op de voorrijkosten (normaal € 75,-). Bij aanschaf boven de € 50,-  is het huisbezoek gratis.

Je kunt contact opnemen met Marieke Vermaas via 023-303 12 90 of via info@lingerieservice.nl. Ook kun je de website bezoeken voor meer informatie.

Veldman Linnenverhuur: 10% korting

Al meer dan 30 jaar verzorgt Veldman Linnenverhuur het linnenbeheer voor hotels, restaurants en vakantieparken door het hele land. Sinds 2016 is de dienst ‘De Linnenkoerier’ opgezet en toert deze door Noord-Holland om schoon, gladgestreken én fris-ruikend linnen af te leveren. Aan B&B’s & vakantiehuisjes maar nu ook aan jou, want sinds kort zijn we gestart met het leveren van bedlinnen aan mensen die zelfstandig wonen in een seniorencomplex. Hierbij wordt een bedlinnen- en/of badstof pakket bij je thuis geleverd. Het linnengoed wat wij leveren is van hotelkwaliteit en verpakt in plastic.

Het continue proces van bedden verschonen, wat tijdrovend is, prijzig blijkt en veel energie vergt nemen wij van je over en op jouw verzoek staat de Linnenkoerier bij je op de stoep om het gebruikte goed mee te nemen, en een schoon set bedlinnen af te geven. Ga maar eens na: het hele proces van wassen, strijken en opvouwen van het bedlinnen uit handen te laten nemen, dan is De Linnenkoerier de uitkomst. Uiteraard is alles altijd vrijblijvend, je bent niets verplicht en kunt altijd direct weer stoppen als het je om welke reden dan ook toch niet bevalt zonder verdere verplichtingen.

De Linnenkoerier levert:

 • 1 persoons pakketten bestaande uit 1 onderlaken, 1 dekbedovertrek en 1 sloop.
 • 2 persoons pakketten bestaande uit 1 twee persoons onderlaken, 1 twee persoons dekbedovertrek en 2 slopen.
 • Badstof pakketten bestaande uit 1 badlaken en 1 baddoek.

Korting met je Omringpas
Onze service pakketten voor Omring pashouders zijn;

 • Vier 2-persoons pakketten per maand: € 23,37 
 • Twee 2-persoons pakketten per maand:  € 14,95 
 • Vier 1-persoons pakketten per maand: € 18,20 
 • Twee 1-persoons pakketten per maand: € 10,95 
 • Acht badstof pakketten per maand: € 15,00 euro

Deze prijzen zijn incl. btw en bezorgingskosten.

Maak een afspraak met De Linnenkoerier via 0223-623475. Onze adviseurs komen graag langs voor verdere uitleg en luisteren naar al je wensen. Je kunt ook meer informatie vinden op de website.

Veiligheid

Woningaanpassingen/KeSy Mobility: 10% korting

Woningaanpassingen kunnen zelfstandig wonen een stuk aangenamer en veiliger maken. Er zijn veel verschillende woningaanpassingen realiseerbaar voor praktische zaken zoals opstaan, douchen, naar het toilet gaan, lopen in huis of het bereiden van maaltijden. Met je Omringpas kun je met korting gebruik maken van de diensten van KeSy Mobility.

 • Drempeloplossingen
 • Badkameraanpassingen
 • Domotica schakelsystemen
 • Slaapkamer en keukenaanpassingen
 • Entree of halaanpassingen

Voordeel Omringpas
Op vertoon van je Omringpas krijg je 10% korting op de materialen.

Voor het maken van een afspraak kun je rechtstreeks telefonisch contact opnemen met Kees Sytsma via 06 - 293 20 359, of via info@kesymobility.nl

Personenalarmering

Je eigen huis. Een heerlijke veilige plek waar je zelfstandig woont. Maar wat als je plotseling valt? Of als je niet lekker wordt? Je hebt je telefoon niet altijd bij de hand. Met Omring Personenalarmering kun je altijd snel en eenvoudig hulp inschakelen als je dat nodig hebt. Gewoon met één druk op de knop van uw personenalarm. Zo kun je plezierig en veilig thuis blijven wonen.

Klik hier voor meer informatie en vraag direct online personenalarmering aan.

Handicare Trapliften: € 100,- korting

Als traplopen steeds moeilijker wordt en het je meer energie kost om naar boven te gaan, dan verwijzen wij je graag naar Handicare Trapliften. Met een traplift van Handicare Trapliften kun je langer en veilig in je eigen huis blijven wonen.

Handicare heeft altijd een traplift op maat, aangepast aan je wensen en eisen. De adviseur van Handicare komt vrijblijvend bij je thuis om je uitgebreid te informeren over de mogelijkheden en de beste oplossing in jouw situatie.

Met je Omringpas krijg je altijd € 100,- extra korting bovenop eventuele kortingen en/of acties. Bij Handicare Trapliften krijg je altijd de beste prijs.

Klik hier voor het aanvragen van een brochure of offerte. 

Woningscan

Is jouw woning klaar voor de toekomst? Met wat kleine aanpassingen kun je je woning al vele malen veiliger maken. De ergotherapeut van Omring komt graag bij je langs om een advies te geven en te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.

Onze ergotherapeuten zijn gespecialiseerd in ouderdomsklachten en adviseren praktische oplossingen die het meest geschikt zijn. Vaak betreft het kleine veranderingen, zoals het weghalen van drempels, een andere indeling van je kastjes of een douchezitje in de badkamer. Ergotherapie is opgenomen in de basisverzekering. Vergoeding hiervan is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Onze ergotherapeuten kunnen je hier meer over vertellen en telefonisch hier een inschatting van doen. De kosten van de Woningscan vallen onder het eigen risico van je zorgverzekering.

De ergotherapeut van Omring gaat met je in gesprek en loopt met je door het huis. De ergotherapeut kijkt naar wat er verbeterd kan worden om de veiligheid en het woongemak te verbeteren. De kosten van de Omring Woningscan bedragen €99,-. 

Wil je meer informatie over De Omring Woningscan of een afspraak maken? Neem dan contact op via
088 – 206 79 99.

Badkameraanpassingen installatiebedrijf Oud: € 300,- korting

Ben je bang om te vallen in de badkamer? Installatiebedrijf Oud denkt met je mee. Zij kunnen helpen je badkamer aan te passen zonder dat daar een grote verbouwing voor nodig is. Binnen enkele dagen vervangen zij het bad met een veilige inloopdouche. 

Wanneer je ouder wordt, is een bad minder praktisch. In- en uitstappen gaat moeilijker en het risico op uitglijden neemt toe. Kinemagic biedt uitkomst. Zonder grote verbouwing ruilen we je bad in voor een hoogwaardige douchecabine. Zo kun je veilig douchen in een warme en comfortabele cabine. Het Kinemagic douchesysteem past in elke badkamer en bouwt je bad in amper 1 dag om tot een veilige en comfortabele inloopdouche. De voordelen? Je badkamer is aangepast voor de toekomst, je vermijdt ongevallen in de douche en kunt gemakkelijker levenslang thuis wonen. 

Met je Omringpas ontvang je maar liefst € 300,- korting op de Kinemagic. Meer informatie en bezoek de showroom via:

Installatiebedrijf Oud
Heerenweg 67 B
1768 BJ Barsingerhorn
0224 - 53 19 53
info@installatiebedrijfoud.com

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker