De computerhulp voor u!

SeniorWeb

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg. 

SeniorWeb is een landelijke vereniging met 150.000 leden, 450 leslocaties en 2.800 vrijwilligers. Al meer dan 25 jaar maakt SeniorWeb senioren wegwijs in de snel veranderende digitale wereld. 

 

 

 

Begrijpelijke stap-voor-stapinformatie

Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. Wij leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over Windows 10 of 11, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met onze informatie op de website, in tijdschrift Enter en onze online cursussen kunt u direct aan de slag. 

 

seniorweb

Locatie

Computerhulp die bij u past 

Hebt u een computervraag of een vraag over een digitaal onderwerp? Onze geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis. 

U kunt ook terecht bij een van onze 450 leslocaties in het hele land voor computerhulp, technische ondersteuning en voor handige (online) cursussen, workshops en inloopuren. Onze vrijwilligers helpen u graag. Deze locaties vindt u op de website van SeniorWeb: https://www.seniorweb.nl/cursussen/computerles-in-de-buurt

 

 

seniorweb

Voordeel met uw Omringpas

Al 150.000 mensen zijn lid en waarderen het lidmaatschap al jaren met een 8! Wilt u ook kennismaken met de computerhulp van SeniorWeb? Met uw Omringpas ontvangt u 3 maanden gratis het lidmaatschap via www.seniorweb.nl/drie-maanden of neem contact met SeniorWeb via 030 - 276 99 65. We helpen u graag! 

Uw voordelen 3 maanden lang:

  • Hulp via internet, via de telefoon of bij u thuis
  • Volg online cursussen, thuis of in de buurt
  • 1 x computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • Voordelige computerboeken en accessoires kopen
seniorweb

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker