City full of fun

Samcity

Samen erop uitgaan. Plezier maken en ontspannen genieten met elkaar. De City full of fun van Samcity is hiervoor de perfecte plek. Met een ruim aanbod aan activiteiten en een sfeervol restaurant heeft Samcity alles in huis om er even lekker helemaal uit te zijn. Het trampolinepark en BMX & Skatepark, de lasergame arena, escaperooms, kinderescaperoom en shooting alley maken Samcity toegankelijk voor alle leeftijden.

Voordeel Omringpas 
Bij een boeking van een escaperoom of een workshop boogschieten ontvangt u een gratis consumptie voor alle deelnemers.
(uitzondering: het voordeel is niet van toepassing bij gereserveerde kinderfeestjes en bij een boeking van de kinderescaperoom).

 

 

Workshop Boogschieten

Onder leiding van een instructeur leert u om te gaan met een pijl en boog. Gezamenlijke uitleg en persoonlijke tips. Houding, richten en schieten, met andere woorden focus! Wie schiet de meeste pijlen in de roos? Uiteraard staat het samen plezier maken centraal Boogschieten is een uitdagende activiteit voor jong én oud. Deze workshop duurt een uur en kan met 6 – 10 personen worden gevolgd. Minimale leeftijd: 7 jaar oud.

boogschieten

Escaperoom

Boek een escaperoom en u krijgt een uur de tijd om door middel van het oplossen van raadsels, puzzels en cryptische aanwijzingen de sleutel te vinden. Wie kan zijn hoofd koel houden? 

Het is ook mogelijk om een escaperoom battle aan te gaan. Twee partijen spelen in identieke kamers naast elkaar. Welk team ontsnapt als eerst? Minimale leeftijd: 16 jaar oud

 

escaperoom

Samcity

Westfriese Parkweg 4
1625 MA Hoorn
0229 - 343 333

info@samcity.nl
www.samcity.nl

sam city

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker