Gezond leven

Fitheidstest

Wie ouder wordt, verliest spiermassa en spierkracht. Vanaf het 70e levensjaar neemt dit zelfs tot drie procent per jaar af. Hierdoor kunt u minder mobiel worden of vaker vallen. Bent u benieuwd hoe u er lichamelijk voor staat? Doe dan de Omring Fitheidstest. Deze test geeft u inzicht in het functioneren van uw eigen lichaam. U ontvangt persoonlijk advies en begeleiding van een Omring fysiotherapeut om fit en vitaal te blijven.

Praktische informatie

Kosten

Met Omringpas € 59,-
Zonder Omringpas € 75,-

Locaties

Nicolaas, Azealaan 18 in Lutjebroek, 0228 - 512 041

Lindendael, Koepoortsweg 35 in Hoorn, 0229 - 291 800

Den Koogh, Drs. Bijlweg 4 in Den Helder, 0223 - 536 536

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak belt u met de betreffende locatie en vraagt u naar de fysiotherapie afdeling of u kunt onderstaand formulier invullen.

Meer informatie

Inhoud Fitheidstest

Intake op basis van Positieve gezondheid: in de eerste stap kunt u thuis een (online) vragenlijst invullen. Deze vragenlijst is gericht op Positieve Gezondheid. De uitkomsten van deze vragenlijst worden meegenomen in uw persoonlijke advies.

Fitheidstest: Eerst worden uw persoonlijke kenmerken, die een relatie hebben met uw gezondheid en vitaliteit, in kaart gebracht. Hierbij kunt u denken aan: gewicht, lengte, leeftijd en bot- en spiermassa. Vervolgens wordt uw uithoudingsvermogen en uw kracht gemeten.

Persoonlijk advies: u ontvangt na afloop van de Fitheidstest direct een persoonlijk advies. Dit advies is gebaseerd op de voorgaande twee stappen.

 

Bent u verzekerd bij Univé?

Dan kunt u de kosten van deze Fitheidstest declareren als u een aanvullende Thuiszorgpolis van Univé heeft. Univé wil als coöperatieve verzekeraar meer bieden dan alleen een verzekering voor als u ziek wordt. Zij willen graag hun leden helpen meer regie te krijgen op hun gezondheid en leven. Daarom kunt u de Fitheidstest van Omring volledig declareren bij Univé. De Omring Fitheidstest kost u in dit geval niets.

Overige verzekeringsmaatschappijen

Bent u aanvullend verzekerd? Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden de Fitheidstest vanuit het aanvullende pakket. Informeer bij uw verzekering of dit ook voor u geldt.

 

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl

Aanmelden Fitheidstest

Ja, ik meld mij aan voor de Fitheidstest! Verplicht
Postcode
Ja, ik geef Omring toestemming om de kosten voor deze training af te schrijven van mijn rekening.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker