Actviteiten voor brein & lichaam

Cognitieve Fitness

Nieuwe dingen doen is goed voor je: het geeft je leven niet alleen kleur, het is ook van groot belang voor jouw welzijn. Het goede nieuws is, dat er een prachtige wetenschappelijke methode is ontwikkeld: Cognitieve Fitness. 
Cognitieve Fitness is een beweegprogramma, maar géén sportles. Dit beweeg programma is wetenschappelijk onderbouwd door het Trimbos Instituut. Met name het prikkelen van de geest in combinatie met het lichaam staat centraal.

Tijdens elke les geeft de docent beweegopdrachten waarbij u óók moet nadenken door bijvoorbeeld links of rechts te bewegen of door het juiste aantal vingers op te steken. Dit zijn dubbelopdrachten waardoor hersenen worden geprikkeld en er nieuwe verbindingen ontstaan. De les wordt afgesloten met een ontspanningsdeel.  Dit levert naast een gezond brein ook een fijn en vitaal gevoel op. Voor meer informatie klik hier!

 

Gratis introductieles

Omring biedt een gratis introductieles Cognitieve Fitness. Deze gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen.  Bij voldoende animo organiseren wij een tweede introductieles op dezelfde dag.

Binnenkort volgt nieuwe datum.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of via onze klantenservice:  088 - 206 7999 

 

cognitieve fitness

Training

Bent u enthiousiast geworden na de introductieles of wilt u gelijk aan de slag? Meld u dan aan voor het beweegprogramma van 10 bijeenkomsten. Deze training is gericht is op inspanning, kracht en ontspanning.

Nieuwe data volgt binnenkort.

Kosten:                  € 85,-
                              Met uw Omringpas ontvangt u 10% korting!

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier of via onze klantenservice:  088 - 206 7999

 

 

cognitieve fitness

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker