Pakjesavond BINGO in Sweelinckhof

Sinterklaas Sweelinckhof 2019

Op donderdagavond 21 november organiseerde Sweelinckhof voor de tweede keer een super bingo voor (buurt)bewoners. Deze pakjesavond bingo stond in het teken van Sinterklaas. De pakjesavond bingo stond al even gepland, geruchten gingen al weken door het dorp, welke prijzen zullen er zijn en wat zal ik winnen.

Om 19.20 uur stroomde de eerste deelnemers Sweelinckhof binnen. Alle deelnemers werden persoonlijk ontvangen door Sinterklaas en Piet. Om klokslag 19:30 uur steeg de spanning in het Eethuys van Sweelinckhof. De deelnemers zaten klaar om te beginnen.

Prijzen
Sinterklaas las de nummers voor en Piet zorgde dat de prijzen bij de juiste persoon terecht kwam. Uiteraard had Sinterklaas ook voor leuke prijzen gezorgd, o.a. een fiets, een tablet en een senioren smartphone stonden op zijn lijst, maar ook een keurslagerspakket en een winterpakket bracht dikke pret. Al snel vielen de eerste prijzen. Het was een avond vol geluk en gezelligheid. De avond was rond 22.30 uur ten einde. Iedereen ging weer tevreden op huis aan.

Sponsors bedankt!
Deze pakjesavond is mogelijk gemaakt door onderstaande sponsors:
- DEEN Supermarkten;
- Keurslager Dick Kok;
- Kapper Babs;
- Pedicure Marjo;
- Bakkerij Schoutsen;
- Sweelinckhof.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker