Nieuws

Opening vernieuwd revalidatiecentrum Hoorn

Sneller, beter en prettiger revalideren met de nieuwste revalidatieapparatuur

Woensdag 25 april is het vernieuwde Omring Revalidatiecentrum Hoorn officieel in gebruik genomen. Het centrum is gevestigd in Omringlocatie Lindendael en is recentelijk verbouwd en uitgebreid met de meest geavanceerde revalidatieapparatuur van Motek, Hocoma en Monitored Rehab Systems. Door middel van digitale technologie kunnen dagelijkse situaties nagebootst worden zodat mensen nog doelgerichter en sneller kunnen revalideren. Daarnaast krijgen revalidanten, samen met de therapeut, beter inzicht in de gemaakte vorderingen. 

Daarnaast geeft het de fysiotherapeut en andere behandelaren inzicht in de effecten van de verschillende therapieën die vervolgens weer gebruikt kunnen worden voor wetenschappelijk onderzoek. Omdat de apparaten de mogelijkheid bieden om de therapie in spelvorm te kunnen uitvoeren, ervaren revalidanten de therapie over het algemeen als minder belastend, stimulerender en vooral ook leuker.

Meer informatie over revalideren bij Omring

Nieuwe revalidatieapparatuur - Mevrouw Weerman

Samen de beste zorg dichtbij

Sinds afgelopen maart zijn collega-zorgorganisatie De Zorgcirkel en Omring een samenwerkingsverband gestart op het gebied van geriatrische revalidatie en herstel onder de naam GRZPLUS. Het doel van deze samenwerking is een nog sneller, beter en prettiger herstel van ouderen na bijvoorbeeld een ongeluk, beroerte, heup- of knieoperatie. Het nieuwe revalidatiecentrum in Hoorn is hiervan al een mooi resultaat. Een belangrijk aandachtspunt binnen GRZPLUS, naast de diverse revalidatielocaties, is het ontwikkelen van meer mogelijkheden voor revalidatie- of herstelzorg thuis. Door snellere en betere mogelijkheden voor revalidatie en herstel van ouderen thuis kunnen zij korter in het zieken- of verpleeghuis verblijven.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker