Omringbestuurder Frido Kraanen naar Gelre ziekenhuizen

Frido Kraanen

Frido Kraanen maakt vanaf 1 juli de overstap naar Gelre Ziekenhuizen.

Na vijf jaar vervolgt hij zijn loopbaan bij de ziekenhuisgroep met locaties in Apeldoorn en Zutphen. Hij wordt daar bestuurder en krijgt de verantwoordelijkheid over onder meer financiën, ICT en medische technologie.

Frido: “De inhoudelijke uitdaging bij deze mooie ziekenhuisorganisatie is ongelofelijk interessant en past mij goed. Maar natuurlijk is het ook een stap waar ik heel hard over heb moeten nadenken, want Omring verlaten is één van de moeilijkste besluiten die ik ooit in mijn loopbaan heb moeten nemen.”.

Jolanda: “Met Frido hebben we als Omringers doorgepakt naar een gezonde toekomst en meer verbinding in de regio! Zijn unieke stijl en dadendrang koesteren wij.”

Coen van de Louw, voorzitter van de Raad van Toezicht, voegt daar aan toe: “Het is jammer dat Frido ons verlaat maar dat hij zo’n majeure uitdaging aangaat zegt ook iets over Omring. Wij gaan een gedreven bestuurder missen die onmiskenbaar heeft bijgedragen aan waar Omring nu staat als organisatie, in de regio en in het land”

De werving voor een opvolger zal binnenkort worden opgestart.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker