Omring en Vrijwaard beste (thuis)werkgevers van Nederland!

beste (Thuis)werkgever van het jaar 2020

Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde de afgelopen maanden campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. En met succes! Duizenden werknemers nomineerden hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. Vandaag werd bekend gemaakt dat de bedrijven ITicon, Spectrum Elan, McCoy & Partners en Omring/Vrijwaard deze eervolle titel in Nederland hebben gewonnen.

De landelijke winnaars
De Zo Werkt Het Award werden in 4 verschillende poules uitgereikt, op deze manier maakten kleinere start-ups als grote organisaties kans op de prijs. De regionale winnaars werden een dag eerder, op 15 maart, al bekend geworden. Dat was voor Omring en Vrijwaard al een prachtige mijlpaal. Donderdag 16 maart zijn de landelijke winnaars van de Zo Werkt Het Award 2020 bekendgemaakt in aanwezigheid van alle regionale winnaars. 

Omring en Vrijwaard hebben de felbegeerde gouden Zowie bokaal gewonnen in de categorie 200+ werknemers. Andere winnaars waren in de categorie 0-20 werknemers: ITicon. In de categorie 20-50 werknemers: Spectrum Elan en in de categorie 50-200 werknemers: McCoy & Partners.

Deze 4 winnaars sprongen eruit door een combinatie van het op orde hebben van thuiswerkfaciliteiten, veel aandacht voor de mens achter de medewerker, goede communicatie en bijzondere manieren om de onderlinge band sterk te houden.

Trots
Wat Frido Kraanen (Raad van Bestuur) het meest trots maakt, is dat werknemers zeggen dat Omring het zo goed gedaan heeft. "Maar eigenlijk waren de werknemers zelf onze inspiratiebron.” Het personeel speelt sowieso een grote rol in de organisatie. "Onze klant stellen we centraal, dus de werknemer komt op één. Want dat is de sleutel om de klant centraal te stellen.”

Over Zo Werkt Het
Zo Werkt Het is een initiatief van 12 mobititeitsregio’s, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen. Meer over deze campagne en andere (regionale) campagnes vind je op www.zowerkthet.nl/award

 

Beste thuiswerkgever

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker