Omring organiseert open dag: zo leuk kan zorg zijn! 

WerkenbijOmring-Stephany

Oktober is “DE maand van het WERK”. Daarom organiseert Omring op 30 oktober een open dag op woonzorglocaties Den Koogh in Den Helder en de Hoge Hop in Hoorn voor iedereen die meer wil weten over het werken en leren bij Omring en over alle banen in de zorg.

Innovaties in de zorg

Tijdens deze dag maken bezoekers op een leuke manier kennis met innovaties in de zorg bij Omring. Ze krijgen interactieve rondleidingen en ontmoeten collega’s van Omring. En uiteraard komen ze van alles over het werken en leren bij Omring te weten. ‘Bij Omring staan cliënten op één en professionals centraal. Daarom willen we als werkgever nog beter aansluiten bij wensen en behoeften van  onze collega’s door ze te ontzorgen en ruimte te bieden die recht doet aan hun vak en werkplezier biedt. Zodat ook zij voor onze Omring “community”  (blijven) kiezen’, aldus Jolanda Buwalda, voorzitter Raad van Bestuur Omring. 

Voor wie?

Iedereen is welkom: van middelbare scholieren, werkzoekenden, sportclubgenoten, zij-instromers, familie, buren, flexkrachten, vrijwilligers tot anderstaligen. Alle bezoekers krijgen op een leuke manier inzicht in het werken op een woonzorglocatie, de thuiszorg of het revalidatie-, advies- en behandelcentrum

Datum, tijd, locatie 

Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om een kijkje in de keuken van het werken bij Omring te nemen, organiseren we de open dagen op 30 oktober a.s. op twee verschillende locaties. Eén in Den Koogh, Drs. F. Bijlweg 4 in Den Helder en één in De Hoge Hop, Roerdomp 2, Hoorn. Van 14.00-17.00 uur staan de deuren voor iedereen open. 

Gedreven medewerkers maken de zorg van de toekomst 

Vanuit onze rijke geschiedenis en de ervaring van onze mensen beseffen we bij Omring als geen ander dat mens en maatschappij voortdurend veranderen. Naar nieuwe trends en nieuwe zorgvragen. Naar technologische en farmaceutische ontwikkelingen en innovatieve preventie-, zorg en behandelmethodes. En daarmee ook naar de toekomstige betekenis van Omring en de onmisbare rol van onze gedreven medewerkers. Bij Omring voelen we ons verantwoordelijk om de zorg van de toekomst mede vorm te geven. Vernieuwende ideeën komen vooral van onze vindingrijke zorgprofessionals.

Opleiden en ontwikkelen 

Om goede zorg ook in de (verre) toekomst te kunnen waarborgen vervullen we een belangrijke rol in het opleiden van nieuwe generaties zorgprofessionals. Het overdragen van kennis en het bieden van mogelijkheden om praktijkervaring op te doen is essentieel. Dus werken we nauw samen met beroepsopleidingen, hogescholen en universiteiten in onze regio.   

Het hart van onze organisatie

We zijn er ook voor onze eigen medewerkers en vrijwilligers. Want we zijn ons bij Omring van één ding heel bewust: de kennis, de ervaring en de passie van onze mensen vormen het krachtige hart van onze organisatie. Het geven van professionele, warme zorg is een belangrijk deel van hun leven. Daarom maken we hun werk graag zo prettig en makkelijk mogelijk en hebben we aandacht voor hun eigen wensen en dromen ten aanzien van hun werk en hun leven. Daar spelen we als werkgever op in. Want we gunnen onze medewerkers en vrijwilligers hetzelfde als de mensen die we bij Omring zorg bieden: een gelukkig leven waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien.  

Interesse? 

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijomring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker