Omring Koploper van het Actie Leer Netwerk

Omring Koploper van het Actie Leer Netwerk

Wij zijn trots dat wij deze week samen met WilgaerdeLeekerweideGroep uitgeroepen zijn tot Koploper van het Actie Leer Netwerk met de Talent Academy Westfriesland. Koplopers zijn praktijkvoorbeelden van innovatieve arbeidsmarktinitiatieven waarin concrete resultaten zijn geboekt bij de aanpak van het personeelstekort. Michiel de Goede (WLG) en John Horlings (Omring) namen de oorkondes digitaal in ontvangst.

Talent Academy Westfriesland

Samen met WilgaerdenLeekerweideGroep (WLG), Hogeschool Inholland, de West-Friese Bedrijvengroep en verschillende gemeenten in de regio sloegen wij de handen ineen om de Talent Academy Westfriesland op te richten als integrale oplossing voor verschillende obstakels rond opleiden en loopbaankansen voor huidige en toekomstige zorgmedewerkers.

Hier zijn afgelopen oktober negentien cursisten gestart met de post-HBO opleiding Innoveren in Zorg en Welzijn met Technologie (IZWT), een uniek initiatief dat een brug slaat tussen zorg, bouw, ICT en techniek en een nieuwe stap naar hoger onderwijs in West-Friesland zet.

Wij zijn hierdoor nu tot Koploper benoemd, wat betekent dat ons initiatief is opgevallen bij het ministerie van VWS en het Actie Leer Netwerk en gezien wordt als een goed voorbeeld voor andere organisaties en medewerkers in Zorg en Welzijn. 

Lees er hier meer over!

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker