Nieuwe locatie voor thuiszorgteam Zwaag, Blokker en Risdam in Gezondheidscentrum Blokker-Zwaag

Thuiszorgteam Zwaag Blokker en Risdam

“We zitten nu op een plek middenin de wijk, dat is echt een meerwaarde”, vertelt wijkverpleegkundige Petra Wagenaar trots.

Omring thuiszorgteam Zwaag, Blokker en Risdam heeft vanaf deze maand een nieuw onderkomen in Gezondheidscentrum Blokker-Zwaag aan Plantage 29 in Blokker. Een locatie waar ook een huisartsenpraktijk en apotheek gevestigd zijn.

“Dit is een hele fijne plek om te werken”, vertelt wijkverpleegkundige Petra. “We hebben hier korte lijntjes me de huisarts en de apotheek. Ook de fysiotherapeut en diëtist lopen hier rond, dus dat is echt een meerwaarde.”

Vanuit Gezondheidscentrum Blokker-Zwaag levert Omring zorg thuis bij mensen uit de buurt. Thuiszorgteam Zwaag, Blokker en Risdam bestaat uit 4 wijkverpleegkundigen, 20 verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en leerlingen, een teammanager en regioplanner die samen de zorg aan huis verzorgen van inwoners van Zwaag, Blokker en de Risdam.

Thuiszorg van Omring

Omring heeft meer dan 60 thuiszorgteams in Noord-Holland noord. Van Zijpe zuid tot aan Enkhuizen en van Texel tot aan de Goorn. Dit omvat dagelijkse verzorging, zoals hulp bij het douchen of aantrekken van steunkousen of zorg en ondersteuning in de laatste levensfase. Maar ook specialiseerde verpleging zoals wond- en longzorg of begeleiding en zorg bij dementie.

Meer over thuiszorgteam Zwaag, Blokker en Risdam

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker