Nieuwe locatie in Hippolytushoef voor thuiszorgteam Wieringen

Nieuwe locatie in Hippolytushoef voor thuiszorgteam Wieringen

Thuiszorg Wieringen

Het thuiszorgteam Wieringen is gisteren verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie aan de Beatrixstraat 2a in Hippolytushoef. Voorheen was de Rabobank hier gevestigd, na een verbouwing is het gebouw een splinternieuw onderkomen voor het thuiszorgteam. Daarnaast zijn hier ook de huisartsenpraktijk en apotheek Elft gevestigd.

Sjoerd Walburg, regiomanager Thuiszorg Wieringen: "Het is een mooie locatie die eraan bijdraagt om toekomstbestendig te zijn met de toenemende vergrijzing in de regio. Door ons samen met deze huisartsenpraktijk in één gebouw te vestigen, versterken we ons samenwerkingsverband in zorg aan zelfstandig wonende ouderen in de regio. Nu we als zorgverleners ook fysiek dicht bij elkaar staan, kunnen we de lijnen kort houden voor het goed inzetten van de zorg. Het past ook bij de ambitie van het thuiszorgteam Wieringen. De afgelopen jaren heeft dit team een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen door samenwerking met ketenpartners, maar ook door opleiding, investering en innovatie. Die ontwikkelingen hebben een aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt. Voorheen werden vacatures in een gebied als Wieringen, zonder nabijheid van een stad, moeilijk vervuld. Nu is dat wel anders en is er ook veel animo van leerlingen en stagiair(e)s die deel uitmaken van het thuiszorgteam." 

De medewerkers van het thuiszorgteam Wieringen zijn verheugd met de nieuwe en ruimere locatie aan de rand van Hippolytushoef. Het biedt meer werkplekken dan op de locatie in de Hoofdstraat waar het team de afgelopen paar jaar het kantoor hadden. Ook zijn er werkplekken voor stagiair(e)s en flexwerkers.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker