Nieuws

Informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in wonen in het nieuwe Martinus

Omring organiseert op maandagmiddag 4 maart een informatiebijeenkomst voor mensen die geïnteresseerd zijn om te komen wonen in het nieuwe Martinus. De woonzorglocatie is op de oude locatie herbouwd. Vrijdag 24 mei wordt het vernieuwde Martinus officieel geopend.

Van verblijf naar wonen

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er een presentatie gehouden over het nieuwe Martinus en de visie van Omring: van verblijf naar wonen. Er wordt uitgelegd wat deze visie betekent voor (toekomstige) bewoners, zoals welke indicatie er nodig is om te kunnen wonen in Martinus, hoe de zorg is geregeld en hoe deze wordt geleverd. En natuurlijk hoe u zich kunt aanmelden voor een appartement. Voor wonen in Martinus is een WLZ indicatie met minimaal een ZZP4 nodig.

Meer rust en ruimte

Wonen in Martinus betekent ruimte en rust. U woont er in een ruim tweekamerappartement met eigen badkamer en keuken. Daarnaast vindt u op elke verdieping een gezellig ingerichte buurtkamer met keuken en balkon. Zo kunt u zelf bepalen of u gezelschap wilt of juist de rust van uw eigen appartement opzoekt. Ook kunt u kiezen of u zelf wast en kookt of de was uitbesteedt en samen eet in de buurtkamer. Kortom, in Martinus ligt de nadruk op wat u wilt en kunt. Is wonen in het nieuwe Martinus wellicht interessant voor u of een van uw naasten? Breng dan een bezoek aan onze informatiebijeenkomst op maandagmiddag 4 maart.

Informatiebijeenkomst Wonen in Martinus

Datum: maandag 4 maart 2019

Aanvang: 14.30 uur

Locatie: Het Paviljoen van Valbrug, Valbrug 56, 1671 CT Medemblik

De bijeenkomst is gratis en toegankelijk voor iedereen. U kunt zich opgeven via jolanda.griek@omring.nl.

Deelname gaat op datum van aanmelding.

Meer informatie

Kunt u niet naar de informatiebijeenkomst komen, maar wilt u wel graag meer informatie over wonen in het nieuwe Martinus?  Stuur dan een e-mail naar zorgconsulent@omring.nl of bel met 088 – 206 82 06.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker