Dag van de Zorg: jij bent speciaal!

Dag van de zorg

Op 12 mei is het de Dag van de Zorg. Een moment om onze zorgprofessionals in het zonnetje te zetten en onze blijk van waardering nog eens extra te uiten. Hoe we dat deden? En waarom toch uitgerekend de Dag van de Zorg op 12 mei plaatsvindt? We vertellen het hieronder!

Deze week ontvingen onze Omringers een presentje. Want ook al is het vandaag officieel de Dag van de Zorg, onze zorgprofessionals zorgen dag in dag uit voor kwaliteit, en voor het verschil voor onze cliënten, bewoners, collega's en alle andere betrokkenen. Alle Omringers ontvingen deze week van hun leidinggevende een duurzaam cadeautje als blijk van waardering voor het liefdevolle werk dat zij dagelijks bij Omring verzetten. Met een heerlijke soap bar kunnen zij zichzelf lekker in de watten leggen. 

Waarom 12 mei?

Waarom vindt vandaag, op 12 mei, de Dag van de Zorg plaats? Wat ons betreft is het namelijk elke dag de Dag van de Zorg, maar niet voor niets is deze datum tot dé dag uitgeroepen. Grondlegster van de verpleging, Florence Nightingale, is ruim 200 jaar geleden op deze dag geboren. Aan haar kijk op het verlenen van zorg aan zieken en gewonden heeft de medische wereld veel te danken.

Wij wensen iedereen in de zorg een prachtige dag!

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker