Wonen met zorg

Wonen in Westhoek

Woont u graag in het centrum van Den Helder? Locatie Westhoek staat midden in het stadshart, met winkels, horecagelegenheden en Willemsoord naast de deur. 

Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in Westhoek? Klik dan op onderstaande button.

Ik ontvang graag meer informatie

Zo woont u er

De appartementen bestaan uit een entree, woonkamer met keuken, een slaapkamer, badkamer en berging. Er is een gezamenlijk dakterras voor alle bewoners. Het atrium en het restaurant vormen het kloppende hart van Westhoek. Deze ruimtes zijn dé plekken voor activiteiten en ontmoetingen. Er worden hier zoal bewegingslessen of  filmavonden gehouden.  U treft hier andere bewoners uit Westhoek én uit de wijk. In het restaurant wordt  dagelijks  in de namiddag gekookt volgens het front-cooking concept, welke goed bevalt bij de bewoners. 

westhoek nieuw

Voor wie?

Locatie Westhoek is geschikt voor mensen met een lichamelijke zorgvraag. Wilt u meer informatie ontvangen over wonen in Westhoek? Neem dan contact op met onze zorgconsulent via 088 – 206 82 06 of mail naar zorgconsulent@omring.nl.

westhoek nieuw

Wat kost het?

U betaalt een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw zorgprofiel en uw persoonlijke situatie. U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen.

Westhoek

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op onze locatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze vrijwilligerspagina.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker