Wonen met zorg

Wonen in Sweelinckhof (Wognum)

Aan de rand van Wognum (West-Friesland) vestigt Sweelinckhof zich. Binnen deze woonzorglocatie vindt u 61 appartementen met zorg waaronder ook huur-appartementen, 4 villa’s (woongroepen) en 35 aanleunwoningen waar u in een gemoedelijke sfeer kunt wonen. De meeste appartementen zijn geschikt voor een of twee personen. Sweelinckhof is dus ook aantrekkelijk voor echtparen die bij elkaar willen blijven wonen.

Wilt u meer informatie ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande knop.

Ik wil graag meer informatie

Zo woont u er

Sweelinckhof biedt veel woonmogelijkheden met een uitstekend Eethuys. U kunt zelfstandig wonen in een (huur)appartement of aanleunwoning met zorg, diverse faciliteiten en diensten binnen handbereik. Dagelijks worden er activiteiten en evenementen georganiseerd waar (buurt)bewoners aan kunnen deelnemen. Tevens kunt u elke dag in het sfeervolle Eethuys genieten van een driegangenmenu. Ook kunt u hier terecht voor een kopje koffie/thee of een versnapering. En vrijwel iedere laatste donderdag van de maand wordt er een thema menu geserveerd.

Sweelinckhof

U kunt ook wonen in appartementen met zorg, waarvoor een zorgindicatie nodig is of in Villa Sweelinckhof voor mensen met dementie. Villa Sweelinckhof is kleinschalig wonen. Wonen zoals thuis, in een warme en vertrouwde omgeving. Samen met de medewerkers en medebewoners delen de bewoners zelf hun eigen dag in. Elke Villa (Villa A t/m D) beschikt over zeven zit-slaapkamers met eigen toilet voor de bewoners, twee gezamenlijke badkamers en een gezamenlijke woonkamer met keuken. De zeven bewoners voeren met elkaar een huishouden, met ondersteuning van het zorgteam van de Villa.

Sweelinkhof hofje

Telefoonnummers Villa's
Villa A: 06 109 29 339
Villa B: 06 225 80 186
Villa C: 06 208 97 076
Villa D: 06 126 22 747

Meer informatie
Indien geen spoed graag na 10.00 uur bellen i.v.m. zorgwerkzaamheden (geen receptie aanwezig).

Faciliteiten en omgeving

Faciliteiten & diensten
  • TV-, telefoon- en internetaansluiting
  • Hulp in huishouding
  • Interne wasserette
  • Maaltijdvoorziening
  • Kapper en pedicure aan huis kunnen voor u geregeld worden
  • Georganiseerde activiteiten
  • Geestelijke verzorging
  • Restaurant/café
  • Bibliotheek
Omgeving

Sweelinckhof staat in de dorpskern van Wognum. Enkele van onze appartementen kijken uit op de velden van de plaatselijke voetbalclub en tennisvereniging. In de buurt, in winkelcentrum De Boogerd, vindt u onder meer een supermarkt, een bakker, een slager, een opticien, kledingwinkels en een bank. Alles wat u nodig heeft is dus in de buurt.

Bereikbaarheid

Voor wie?

U kunt in Sweelinckhof terecht voor verzorging en verpleging, thuiszorg en het volledig pakket thuis.

Sweelinckhof

Wat kost het?

U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen.

Sweelinckhof

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op onze locatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze vrijwilligerspagina.

Sweelinckhof

Cliëntenraad

Sweelinckhof heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle bewoners. Meer informatie over de cliëntenraad.

Sweelinckhof

Meer informatie ontvangen over Sweelinckhof?

Klik op onderstaande knop.

Ik ontvang graag meer informatie

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker