Wonen met zorg

Wonen in Dyckzicht (Den Helder)

Wooncomplex Dyckzicht is een nieuw thuis voor bewoners met een vorm van dementie. Dyckzicht is een prachtig gelegen locatie voor mensen die kleinschalig willen wonen. Met uitzicht op de dijk, Willemsoord en de Westgracht en op loopafstand van het centrum van Den Helder vindt u hier een fijne woonplek. 

Meer informatie ontvangen over wonen in Dyckzicht? Klik op onderstaande button.

Ik wil graag meer informatie

Zo woont u er

Dyckzicht heeft drie verdiepingen met ruime appartementen en een gezamelijke huiskamer. De sfeervolle huiskamers kijken uit over de mooie Westgracht. Daarnaast heeft elke verdieping een heerlijk terras. De appartmenten bestaan uit een entree, woonkamer met keuken, een slaapkamer, badkamer en berging. Bij elk appartement hangt een herinneringskastje voor bijvoorbeeld foto's.

Dyckzicht

Voor wie?

Dyckzicht is geschikt voor mensen met dementie die kleinschalig willen wonen. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met onze zorgconsulent via 088 – 206 82 06 of mail naar zorgconsulent@omring.nl.

dijkzicht nieuw

Wat kost het?

U betaalt een eigen bijdrage. De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw zorgprofiel en uw persoonlijke situatie. U vindt alle informatie rondom kosten op onze pagina Kosten en vergoedingen.

Vrijwilliger worden

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven vrijwilligers. Heeft u interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan op onze locatie? Neem dan contact met ons op of kijk op onze vrijwilligerspagina.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker