Wonen met zorg

Wonen in De Brink (Julianadorp)

Vindt u het prettig om te wonen in een moderne en duurzame omgeving? Woonlocatie De Brink is een mooie plek om te wonen en ligt op de Koningsbrink in Julianadorp middenin een levendige nieuwbouwwijk. Wonen in De Brink betekent wonen in een modern gebouw, waarin duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt is geweest tijdens de bouw. U woont in een appartement met eigen woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Het is een fijne plek om te wonen met zorg in de directe nabijheid.

Ik wil graag meer informatie

Zo woont u er

Omringlocatie De Brink in Julianadorp beschikt over 33 appartementen verdeeld over twee woonlagen. U beschikt over een tweekamerappartement met eigen woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer (met wasmachineaansluiting). U kunt in De Brink wonen rondom een van de vier buurten. Bij elke buurt hoort een gezellige buurtkamer. Deze zijn voorzien van een terras of balkon waar u heerlijk kunt genieten van de levendige omgeving. Ook beschikken deze buurtkamers over een gezellige zitkamer en keuken waar dagelijks vers wordt gekookt. Dat betekent dat u veel keuzes heeft: zelf wassen, zelf koken of de was uitbesteden en samen eten in de buurtkamer. Kortom, Omringlocatie De Brink legt de nadruk op wat u wilt en kunt. Daarnaast woont u in een modern en duurzaam gebouw. Ook is er een prachtig aangelegde tuin waar u kunt verblijven op een van de terrassen of een wandeling kunt maken. 

De Brink

Faciliteiten en omgeving

Faciliteiten & diensten
  • TV-, telefoon- en internetaansluiting
  • Verpleging, verzorging en behandeling
  • Schoonmaak van de appartementen
  • Maaltijdvoorziening 
  • Gezellige buurtkamers met activiteiten
  • Prachtige tuin 
  • Diverse ontspanningsactiviteiten
Behandeling & Advies

Diverse soorten behandeling op locatie en in uw appartement mogelijk (medisch en paramedisch)

Omgeving
  • Woonlocatie De Brink ligt aan de rand van Julianadorp
  • Winkels zijn vlakbij
  • Den Helder is vlakbij
Bereikbaarheid

Voor wie?

De begane grond is beschikbaar voor mensen die intensieve somatische zorg nodig hebben en een ZZP VV 6 of hoger hebben. Op de eerste verdieping kunt u wonen wanneer u begeleiding nodig heeft bij een vorm van dementie. Bij De Brink is het uitgangspunt wonen zoals thuis, indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van moderne technologie om dit te ondersteunen. Omringlocatie De Brink is geschikt voor mensen met een zorgprofiel VV 5 of hoger. Meer informatie kunt u opvragen via 088 – 206 89 10 of via service@omring.nl.

De Brink

Wat kost het?

Meer informatie kunt u opvragen via 088 - 206 89 10 of service@omring.nl. U vindt alle informatie rondom kosten ook op onze pagina Kosten en vergoedingen.

De Brink

Cliëntenraad

De Brink heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad komt op voor de belangen van alle bewoners. U kunt hier terecht voor vragen en adviezen.

 

De Brink

Meer informatie ontvangen over De Brink?

Klik onderstaande kop.

Ik wil graag meer informatie

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker