Voor een helpende hand bij huishoudelijke klussen

HulpThuis

Een schoon en opgeruimd huis: voor veel mensen is dit één van de belangrijkste levensbehoeften. Lukt het u niet meer zelfstandig om uw huis schoon te houden? Dan staan de medewerkers van HulpThuis voor u klaar! Altijd met een vertrouwd gezicht en goede afspraken.

HulpThuis aanvragen

Afgestemd op uw situatie

HulpThuis biedt huishoudelijke ondersteuning en is een zelfstandige organisatie. In de gemeente Den Helder, Enkhuizen en Stede Broec zijn we dé organisatie die u thuis kan ondersteunen in huishoudelijke zorg. Samen met u kijken we wat nodig is om uw huis schoon en leefbaar te houden.

Een medewerker van HulpThuis kan u ondersteunen met onder andere: schoonmaken van de keuken en sanitair, stofzuigen, dweilen, de was, het bedverschonen en de ramen lappen.

 

 

HulpThuis

Signalerende functie

HulpThuis komt regelmatig bij u thuis- en hierdoor leren wij u en uw thuissituatie goed kennen. Zo kunnen wij vroegtijdig signaleren wanneer er meer zorg nodig is. HulpThuis werkt nauw samen met zorgorganisatie Omring en kan als dit nodig is snel hulp inschakelen.

HulpThuis

Meer informatie

Waarom HulpThuis?

• Onze medewerkers zijn professionals en bieden hoogwaardige kwaliteit.
• Er komt een vaste medewerker bij u thuis. Een bekend, vertrouwd gezicht met wie u een band kunt
opbouwen.
• Samen met u kijkt onze medewerker naar de huishoudelijke hulp die u nodig heeft en op welk moment. Zo houdt u zelf de regie in eigen hand.
• Onze medewerkers hebben oog voor u en de situatie. Samen kunnen wij vroegtijdig veranderingen herkennen en signaleren als er extra zorg en/of ondersteuning nodig is.

Kom ik in aanmerking?

Om huishoudelijke hulp van HulpThuis te ontvangen, heeft u een indicatie nodig. HulpThuis verleent huishoudelijke hulp aan mensen van 55 jaar en ouder met een Wmo- of Wlz-indicatie. De Wmo is er voor iedereen die ondersteuning nodig heeft om langer thuis te kunnen blijven wonen en kunt u aanvragen via het zorgloket van uw gemeente. Een Wlz-indicatie ontvangt u vanuit het CIZ als u vanwege een ziekte of aandoening langdurig bent aangewezen op 24 uur per dag zorg in nabijheid.

HulpThuis aanvragen

Onze zorgconsulenten kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor HulpThuis. Heeft u of uw naaste behoefte aan huishoudelijke ondersteuning? Neem dan contact met ons op via 088 - 206 89 10. Wij staan 24 uur per dag, 7  dagen per week voor u klaar!

Pilot HulpThuis Enkhuizen en Stede Broec per januari 2024

Vanaf januari 2024 starten wij een pilot met HulpThuis waarin Omring huishoudelijke ondersteuning gaat aanbieden in Enkhuizen en Stede Broec. HulpThuis richt zich in de eerste fase van de pilot op cliënten met:

  • Wmo arrangement voor thuisbegeleiding en/of dagbesteding inclusief huishoudelijke hulp;
  • MPT of VPT.

Vragen over HulpThuis? Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker