Dagbesteding Lindendael

Dagbesteding is meer dan alleen een plek om de dag door te brengen. Het is een plek om een goede dag te hebben met ontmoeting, saamhorigheid en plezier. Gezellig een spelletje spelen, muziek luisteren, bewegen of tuinieren. Er is altijd iets te doen bij een van onze Omringlocaties.

Dagbesteding Lindendael biedt u dagbesteding én dagbehandeling. De dagbesteding en dagbehandeling is gericht op mensen met een somatische aandoening en is gespecialiseerd in mensen met Parkinson, CVA en Afasie. Heeft u een andere somatische aandoening? Dan bent u ook van harte welkom. 

Begeleiding op maat
Er worden activiteiten aangeboden, passend bij de deelnemer. We werken samen met de fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en diëtist naar uw behoeften en wensen. Er kan ook ADL-zorg geleverd worden: hierbij moet u denken aan hulp bij het bieden voor de toiletgang en ondersteuning bij de maaltijd.

De indicatie kan worden aangevraagd bij de WMO van de gemeente waar u woonachtig bent. Ook leveren wij dagbesteding vanuit een WLZ-indicatie.

Komt u binnenkort een keer kennismaken op onze dagbesteding?

Dagbesteding Somatiek

  • Wanneer: maandag t/m vrijdag
  • Tijden:  10:00-16:00 uur
  • Contact: 06 - 57916023

Omringlocatie Lindendael

Dagbesteding

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker