Dagbesteding Den Koogh

Wilt u op een prettige en gezellige manier uw dag invullen? Vindt u het fijn om onder de mensen te zijn? Omring biedt een zinvolle daginvulling, met dagbesteding op 11 locaties in West-Friesland, in de Kop van Noord-Holland en op Texel. U bent er echt even uit, kunt creatief bezig zijn en het geeft afleiding. Er is van alles mogelijk en niets is verplicht.

Dagbesteding Den Koogh PG is voor mensen met geheugenproblemen en dementie. Wij bieden de bezoekers een fijne, beschutte plek waar zij anderen kunnen ontmoeten die hetzelfde meemaken. Wij bieden dagelijks structuur, ondersteuning en gezelligheid. Iedereen kan hier zijn/haar verhaal kwijt.

Ook voor de mantelzorger
Wij bieden een luisterend oor en ondersteuning voor mantelzorgers, omdat het niet alleen om de bezoeker van de dagbesteding zelf gaat, maar ook een mantelzorger niet vergeten wordt.

Uitspraak van een van de bezoekers: “We hebben het hier eigenlijk te goed! We worden in de watten gelegd. Thuis duren de dagen lang , het is hier veel gezelliger, we zijn net een grote familie!

We werken met een vast team, bekende gezichten die vertrouwd zijn voor onze bezoekers. We houden ons vast aan de volgende quote: “Dementie de wereld uit is niet realistisch, maar streven naar een dementievriendelijk omgeving wel”.

Komt u binnenkort een keer kennismaken op onze dagbesteding?

 

Somatiek & PG

Dagbesteding Somatiek

  • Wanneer: maandag t/m vrijdag 
  • Tijden:  8.30-15.30 uur
  • Contact: 0610965744

Dagbesteding PG

  • Wanneer: maandag t/m vrijdag 
  • Tijden:  9.30-16.30 uur
  • Contact: 0610965744

Klik hier voor meer informatie over Den Koogh in Den Helder

Den Koogh dagbesteding

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker