Omring Behandelteam

Het Omring Behandelteam bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten. In totaal bestaat het team uit 40 specialisten verspreid door West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Het team is onderdeel van het Omring Advies- en Behandelcentrum en gespecialiseerd in het behandelen van mensen met ouderdomsklachten of ouderen met meervoudige aandoeningen. Behandeling vindt plaats in een van onze behandelcentra, op een van onze woonlocaties of bij u thuis.

Wat kan het Behandelteam voor u doen?

De fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten van het Omring Behandelteam zijn gespecialiseerd in de revalidatie en behandeling van mensen met:

  • Neurologische aandoeningen, zoals een beroerte, hersentumor, hersenbeschadiging, ziekte van Parkinson, multiple sclerose en ALS
  • Geheugenproblemen, zoals dementie
  • Orthopedische aandoeningen, zoals artrose, rug- en gewrichtsklachten, heup- en knieoperaties en amputaties
  • Revalidatie na een ziekenhuisopname

De fysiotherapeut en ergotherapeut helpen u bij het verbeteren van bewegingsfuncties en het zelfstandig uitvoeren van alledaagse handelingen. De logopedist behandelt spraak-, taal- en slikproblemen. Aan de hand van behandeling, oefeningen en advies zorgen zij ervoor dat u zich (weer) zo zelfstandig mogelijk kunt redden. Daarnaast kunnen ze u helpen met het aanvragen hulpmiddelen en woningaanpassingen. En waar nodig met aandacht en advies voor uw naasten.

Hoe werkt een behandeling bij Omring?

Behandeling vindt plaats in een van onze behandelcentra, op een van onze woonlocaties of bij u thuis. Onze behandelaren bespreken samen met u uw klachten en de behandelmogelijkheden die daarvoor mogelijk zijn. Ook bekijken zij wat u zelf of met hulp van vrienden en familie kunt doen. Daarnaast onderhouden zij nauwe contacten met uw (huis)arts zodat alle betrokken partijen op de hoogte zijn van uw situatie en behandeling. Onze behandelaren kunnen u ook helpen bij het aanvragen van hulpmiddelen en woningaanpassingen. Daarnaast zijn ze aangesloten bij landelijke netwerken van therapeuten, bijvoorbeeld van Parkinsonnet.

Waarom kiezen voor het Omring Behandelteam?

  • Ervaren team met 40 topprofessionals
  • Expertisecentrum voor mensen met ouderdomsklachten of ouderen met meervoudige aandoeningen
  • Specialisten in behandeling en revalidatie
  • Behandeling bij u thuis of op locatie
  • Nauwe samenwerking met huisartsen en specialisten in het ziekenhuis
  • Aansluiting bij landelijke netwerken zoals Parkinsonnet

Maak een afspraak

U kunt een afspraak maken via 088 - 206 89 10.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker