Behandelmogelijkheden

Diëtetiek

Wilt u weten wat u het beste kunt eten in het kader van een bepaalde ziekte of aandoening? Of bent u onzeker over uw eetpatroon? Voor een goed voedingsadvies bij complexe aandoeningen kunt u terecht bij een bij Omring aangesloten diëtist. U krijgt advies over hoe u uw eetgewoonten kunt veranderen en hoe u deze veranderingen in uw leven kunt inpassen.

Waar kan een diëtist u bij helpen?

U kunt de diëtist bijvoorbeeld inschakelen bij: 

•    ondervoeding  

•    voeding bij (doorligwonden),  COPD (zoals astma) of diabetes

•    eetproblemen bij dementie

•    sondevoeding

•    voedselallergie 

•    darmproblemen

Altijd dichtbij

De diëtisten aangesloten bij Omring zijn werkzaam op verschillende locaties in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. Er is dus altijd een diëtist bij u in de buurt. Als u om medische redenen niet naar een spreekuur kan komen, dan komt de diëtist bij u op huisbezoek.

Zo regelt u een diëtist via Omring

U kunt altijd direct een afspraak maken met een diëtist. Een verwijsbrief van uw huisarts is niet verplicht, maar wel gewenst. In de basisverzekering wordt dieetadvisering vergoed voor drie uur per jaar. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering worden mogelijk extra uren vergoed. Daarom adviseren wij u altijd om uw polis na te kijken of te bellen met uw zorgverzekeraar.

De spreekuren worden gehouden door Dieet & Co en Dieetzorg.com. Bekijk het overzicht met alle spreekuren en contactgegevens voor het maken van een afspraak met een bij Omring aangesloten diëtist bij u in de buurt.

Bekijk overzicht spreekuren en contactgegevens

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker