15% korting met Omringpas

Fietsenstunt.nl

Wil je wat vaker de fiets pakken, ben je toe aan een nieuwe fiets of wil je overstappen op een e-bike? Wat de reden ook is, het is altijd een goed idee om op zoek te gaan naar een nieuwe fiets. Want fietsen is leuk, sportief en gezond!
Bij Fietsenstunt.nl vind je een uitgebreide collectie van de bekende A-merken. Van elektrische fietsen en transportfietsen tot moederfietsen en kinderfietsen. Er is een fiets voor iedereen!
 

 

Samenwerking

Omringpas heeft een samenwerking met Fietsenstunt Experience Store Hoorn en bieden je daarom de mogelijkheid om een nieuwe fiets aan te schaffen met een wel heel aantrekkelijke Omringpaskorting.

Met de Omringpas ontvang je maar liefst 15% korting op de aanschaf van een fiets naar keuze!
Deze exclusieve korting is alleen geldig op vertoon van de Omringpas in de Fietsenstunt Experience Store in Hoorn.  De Omringpas korting is alleen geldig op de advies verkoopprijs en niet geldig i.c.m. andere acties/aanbiedingen.

 

fietsen

Locatie

Fietsenstunt.nl
Dr. C.J.K. van Aalstweg 8
1625 NV Hoorn
0228-854013

service@fietsenstunt.nl
Klik hier voor de website van Fietsenstunt.nl

 

 

fietsenstunt.nl

Meer informatie

De voordelen
  • Exclusieve korting voor Omringpashouders
  • 15% korting op alle fietsen en e-bikes
  • Experience Store met 2.500m2 fietsplezier in Hoorn
  • Groot assortiment A-merk fietsen
  • Minimaal 2 jaar garantie
  • Deskundig advies
  • Afhalen in de winkel
Fietsenstunt.nl - Méér dan alleen de prijs

Fietsenstunt.nl is een Westfries familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen en onderhouden van fietsen en e-bikes. Door onze passie voor fietsen voorzien wij onze klanten graag van deskundig advies, zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie van de bekende kwaliteitsmerken. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar kwaliteit en gepaste service, waarmee we vasthouden aan de visie van ons familiebedrijf. Met de combinatie van onze webshop, de fysieke winkels en onze landelijke servicepartners, is Fietsenstunt een vertrouwd adres voor de aanschaf van jouw nieuwe fiets of e-bike!

Wij wensen je alvast heel veel fietsplezier!

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker