Gezonde en smakelijke maaltijdservice aan huis

Maaltijd Thuis

Wilt u niet meer elke dag koken of is dit lastig voor u? Bij Maaltijd Thuis nemen wij het u graag uit handen door eten aan huis te bezorgen. De koks van de maaltijdservice aan huis koken met plezier ambachtelijke, gezonde en smakelijke koelverse en vriesverse maaltijden voor u en houden daarbij rekening met uw eventuele dieetwensen, zoals zoutarm, glutenvrij en lactosebeperkt. Maaltijd Thuis staat dus voor uitstekende maaltijden aan huis voor ouderen en mensen met een zorgvraag.

Meer informatie of direct bestellen? Klik hier!

Maaltijdservice aan huis met koelverse en vriesverse gerechten

Uniek aan onze koelverse gerechten is dat u die volledig zelf kunt samenstellen, tot in uw eigen keuken. Voor de vriesverse gerechten heeft u keuze uit heerlijke, door onze koks samengestelde maaltijden. Er zijn gerechten met vlees, met vis, vegetarische gerechten, lekker Hollands of in een werelds of feestelijk tintje. Daarnaast kunt u bij onze maaltijdservice aan huis Maaltijd Thuis ook genieten van soepen, dessert en bijgerechten zoals salades.

Maaltijd thuis

Hoe werkt de maaltijdservice aan huis?

Het eten aan huis wordt op een vast tijdstip persoonlijk bij u thuisgebracht door een vaste bezorger. De maaltijden zijn op het door u gewenste moment eenvoudig te verwarmen in de magnetron of oven. Hiervoor volgt u de icoontjes op de verpakking, waarna u in een handomdraai van uw warme maaltijd kunt genieten.

 

Maaltijd thuis

Voordeel op de maaltijdservice aan huis met uw Omringpas!

Maaltijd Thuis staat voor:

  • Altijd een vaste bezorger op een vast bezorgmoment;
  • Ambachtelijke maaltijden, kleinschalig bereid in eigen keuken;
  • Keuzevrijheid in de samenstelling, dieetwensen en portiegrootte van uw eten aan huis.

Geen bezorgkosten met uw Omringpas
Heeft u een Omringpas? Dan betaalt u geen bezorgkosten ter waarde van € 2,99 voor uw bestellingen van onze maaltijdservice aan huis. Bestellen kan eenvoudig via telefoonnummer 0888 – 10 10 10 of kijk voor meer informatie op de website van Maaltijd Thuis.

Wat kost de maaltijdservice aan huis?

U bestelt al een heerlijke koelverse maaltijd bij Maaltijd Thuis vanaf € 6,99. Een vriesverse maaltijd bestelt u al vanaf € 5,99. Met deze thuismaaltijden voor ouderen en mensen met een zorgvraag bent u dus altijd verzekerd van een smaakvolle en gezonde maaltijd, service voor een aantrekkelijke prijs en gemak op de door u gewenste momenten.

 

Maaltijd thuis

Wilt u een proefpakket van Maaltijd Thuis?

Wilt u de gerechten van onze maaltijdservice aan huis voordelig en vrijblijvend proberen? Bestel dan hier het proefpakket van vier maaltijden voor maar €24,-. De maaltijden worden gratis bij u thuisbezorgd!

maaltijd thuis

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker