Gezonde en smakelijke maaltijdservice aan huis

Maaltijd Thuis

Wilt u niet meer elke dag koken? Bij Maaltijd Thuis nemen wij het u graag uit handen door eten aan huis te bezorgen. De koks koken met plezier gezonde en smakelijke maaltijden voor u en houden daarbij rekening met uw eventuele dieetwensen zoals glutenvrij of lactosebeperkt. Maaltijd Thuis staat voor uitstekende maaltijden aan huis voor ouderen en mensen met een zorgvraag.

Direct bestellen

Maaltijdservice aan huis

Uniek aan onze koelverse gerechten is dat u die volledig zelf kunt samenstellen, tot in uw eigen keuken. Voor de vriesverse gerechten heeft u keuze uit heerlijke, door onze koks samengestelde maaltijden. Er zijn gerechten met vlees of vis, vegetarische gerechten, lekker Hollands of in een werelds of feestelijk tintje. Daarnaast kunt u bij Maaltijd Thuis ook genieten van soepen, (luxe) desserts en bijgerechten zoals salades.

Maaltijd thuis logo

Hoe werkt het?

Het eten aan huis wordt op een vast tijdstip persoonlijk bij u thuisgebracht door een vaste bezorger, die de tijd voor u neemt. De maaltijden zijn op het door u gewenste moment eenvoudig te verwarmen in de magnetron of oven. Hiervoor volgt u de icoontjes op de verpakking, waarna u in een handomdraai van uw warme maaltijd kunt genieten.

 

Maaltijd thuis

Wat zijn de kosten?

U bestelt al een heerlijke koelverse maaltijd bij Maaltijd Thuis vanaf € 6,99. Een vriesverse maaltijd bestelt u al vanaf € 5,99. Met deze thuismaaltijden voor ouderen en mensen met een zorgvraag bent u dus altijd verzekerd van een smaakvolle en gezonde maaltijd, service voor een aantrekkelijke prijs en gemak op de door u gewenste momenten.

 

Maaltijd thuis

Geen bezorgkosten met uw Omringpas!

Heeft u een Omringpas? Dan betaalt u geen bezorgkosten ter waarde van € 2,99 voor uw bestellingen van onze maaltijdservice aan huis. Bestellen kan eenvoudig via telefoonnummer 0888 – 10 10 10 of kijk voor meer informatie op de website van Maaltijd Thuis.

Heeft u nog geen Omringpas? Bestel 'm hier!

Omringpas

Bestel een proefpakket!

Wilt u de gerechten van onze maaltijdservice aan huis voordelig en vrijblijvend proberen? Bestel een proefpakket van vier maaltijden voor maar €24,-. De maaltijden worden gratis bij u thuisbezorgd.

Bestel een proefpakket

Maaltijd Thuis

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker