Verse en vriesverse maaltijden van Food Connect

Maaltijdservice aan huis

Niet altijd zin om lang in de keuken te staan? De maaltijden van Food Connect worden thuisbezorgd en zijn nét zo lekker en gezond als wanneer u zelf kookt. U heeft een grote keuze uit verse maaltijden en vriesverse maaltijden.

Meer informatie

Hoe werkt het?

De koks van Food Connect hebben alvast menu’s voor u samengesteld, waarbij u keuze heeft uit een ruim assortiment. Zo kunt u zelf bepalen wat u eet en iedere dag uw eigen unieke maaltijd samenstellen. Van rundvlees en vis, tot gehakt en stamppot en zelfs gerechten met een Oosters of Italiaans accent. Elke 6 weken wisselt het aanbod van de menu’s. Zo eet u steeds de groenten van het seizoen en heeft u veel variatie. De maaltijden bewaart u in de koeling.

Wilt u genieten van een lekkere thuisbezorgde maaltijd, maar geen wekelijkse bestelling plaatsen of vindt u het handig dat u de maaltijd wat langer kunt bewaren? Dan zijn de vriesverse maaltijden vast iets voor u.

U kunt al een heerlijke thuisbezorgde maaltijd vanaf € 6,39 bestellen. De vriesverse maaltijden zijn er al vanaf € 5,29. Klik hier voor de prijslijst van de vriesverse maaltijden.

U mag bij Food Connect zelf bepalen hoeveel maaltijden u graag wilt bestellen, met een minimale afname van 4 maaltijden per bezorging. 

Voordeel met uw Omringpas
Met uw Omringpas betaald u geen bezorgkosten à €2,45

Hoe het bestellen precies in zijn werk gaat vindt u op de website van Food Connect: omring.uwmaaltijd.nl/hoewerkthet.

Proefpakket bestellen

Wilt u de maaltijden eerst een keer uitproberen? Bestel dan een proefpakket. Ga naar de website van Food Connect: omring.uwmaaltijd.nl/proefpakket en bestel de maaltijden die u aanspreken.

ACTIE: bestel nu 3 maaltijden voor € 15,- of 5 maaltijden voor € 20,-

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker