Niet altijd zin om lang in de keuken te staan? De maaltijden van Food Connect worden thuisbezorgd en zijn nét zo lekker en gezond als wanneer u zelf kookt.  U heeft een grote keuze uit verse maaltijden en vriesverse maaltijden.

De maaltijden van Food Connect

U bepaalt zelf wat u eet en stelt iedere dag uw eigen unieke maaltijd samen. De maaltijden bewaart u in de koeling. Elke 6 weken wisselt het aanbod van de menu’s. Zo eet u steeds de groenten van het seizoen en heeft u veel variatie. Wilt u wel genieten van een lekkere thuisbezorgde maaltijd, maar geen wekelijkse bestelling plaatsen of vindt u het handig dat u de maaltijd wat langer kunt bewaren? Dan zijn de Vriesvers-maaltijden vast iets voor u.

De koks hebben voor u alvast de menu’s samengesteld, waarbij u keuze heeft uit een ruim assortiment. Van rundvlees en vis, tot gehakt en stamppot en zelfs gerechten met een Oosters of Italiaans accent.

U kunt al een heerlijke thuisbezorgde maaltijd vanaf € 5,25 bestellen. De vriesverse maaltijden zijn er al vanaf € 3,95.

Maaltijdenservice aan huis met uw omringpas

Voordeel met uw Omringpas

U betaalt geen bezorgkosten. Dat scheelt u € 2,25 per bezorging. En scherpe prijzen voor de verse en vriesverse maaltijden én boodschappen.

Maak een afspraak

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u bestellen? Bel dan 0888 – 10 10 10 of kijk op http://omring.uwmaaltijd.nl/.

Probeer de maaltijden zelf! Bestel een proefpakket.

Ga naar de website van Food Connect: omring.uwmaaltijd.nl/proefpakket en bestel de maaltijden die u het lekkerste vindt.

ACTIE: bestel nu 2 maaltijden voor € 10,- of 5 maaltijden voor € 20,-.

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl