Elke dag heerlijk eten met Food Connect

Maaltijdservice aan huis

Vers, gevarieerd en lekker eten, dat is waar de maaltijdservice van Food Connect - partner van Omring - voor staat. We besteden veel aandacht aan onze (dieet)maaltijden: we koken met verse ingrediënten en we bezorgen dit persoonlijk bij u thuis. Want lekker en gezond eten, dat maakt uw dag een stuk leuker!

Food Connect biedt elke week een ruim assortiment Hollandse, Mediterraanse, Oosterse en wereldse gerechten. Uniek is dat u deze gerechten volledig zelf kunt samenstellen, tot in uw eigen keuken. Heeft u een dieet? Wij houden er graag rekening mee.

Feestgerechten

Tijdens de kerstdagen gaat er natuurlijk niks boven een extra feestelijke maaltijd. Reden voor de koks van Food Connect om de keuken in te duiken voor een heerlijk feestmenu. En dat is gelukt! Klik op de button en bekijk het menu.

Bekijk het kerstmenu

Feestmenu Food Connect

​​​​​​​Wij staan voor:

  • Verse en gevarieerde gerechten
  • Keuze uit een ruim aanbod van gerechten die u zelf kunt samenstellen
  • Diverse diëten en consistenties, zoals: zoutarme gerechten, glutenvrij, lactose-beperkt, zoutarm & kaliumbeperkt, vegetarisch, gemalen voeding, vloeibaar en gesneden vlees
  • Persoonlijk thuisbezorgd door een vaste bezorger
  • Veilig achteraf betalen via automatische incasso
  • Geen abonnement
Food Connect

Voordeel met Omringpas!

Heeft u een Omringpas? Dan betaalt u geen bezorgkosten voor uw bestellingen. Bestellen kan eenvoudig via telefoonnummer 0888 – 10 10 10 of kijk voor meer informatie op de website van Foodconnect.

Proefpakket?
Wilt u de gerechten van Food Connect voordelig en vrijblijvend proberen? Bestel dan het proefpakket van 3 maaltijden voor maar €15,- of 5 voor €20,- Gratis thuisbezorgd!

Bestel hier uw proefpakket.

 

foodconnect proefpakket

Vriesverse gerechten

Naast verse maaltijden biedt Food Connect ook vriesverse gerechten voor in de vriezer. Onze koks hebben alvast de lekkerste gerechten voor u samengesteld, dat is genieten! 

Bekijk de prijslijst hier.

foodconnect

Neem contact op

Bel 088 – 206 79 99
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omringpas.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker