Wij zoeken vrijwillig chauffeurs

Bent u graag onderweg?

Op een aantal Omring locaties is een dagbehandeling gevestigd. Cliënten die nog zelfstandig thuis wonen en hiervan gebruik maken worden veelal opgehaald met een Omring bus die bestuurd wordt door een vrijwillig chauffeur. Sommige locaties hebben dringend een nieuwe chauffeur nodig. Op dit moment is dat locatie Overvest in Enkhuizen.

Heeft u affiniteit met ouderen en spreekt het bovenstaande u aan, dan verwachten wij uiteraard dat u in bezit bent van een geldig rijbewijs-B. Daarnaast doet u verplicht een rij-test omdat u kwetsbare ouderen gaat vervoeren. Bent u ook fysiek in goede conditie en niet ouder dan 75 jaar? Aarzel dan niet om contact op te nemen via onderstaand aanmeldformulier, dan bespreken we graag de mogelijkheden met u.

 

Ja, ik meld mij aan als vrijwilliger

 

‘Dat blije gezicht als de marktkoopman de bewoner groet…’

Elke woensdagmorgen meldt vrijwilliger Luuk Veurink zich bij Omringlocatie De Zeester in Den Helder om wat tijd door te brengen met één van de cliënten. Met zijn 71 jaar zou je misschien denken dat Luuk pas vrijwilliger is geworden na zijn pensioen van de Koninklijke Marine, maar niets in minder waar. Luuk is al meer dan 30 jaar vrijwilliger bij Omring en vervult de rol nog elke week met heel veel plezier.

Ga naar verhaal van Luuk Veurink

Vrijwilliger Luuk Veurink

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker