Informatiebijeenkomst mantelzorgers

Mantelzorgen: dat doe je gewoon

Momenteel staat er geen bijeenkomst gepland. Houd deze pagina in de gaten voor een nieuwe datum. 

"Zorgen voor elkaar is vanzelfsprekend, maar niet altijd gemakkelijk" - uitspraak van een mantelzorger. 

Juist daarom biedt Omring ondersteuning aan mantelzorgers. Er is inmiddels een bijeenkomst gerealiseerd met een aantal partners uit de regio. Samen met Mantelzorgcentrum, Mee&deWering en Vrijwilligerspunt is er tijdens een digitale bijeenkomst informatie gedeeld wat wij voor u kunnen betekenen. 

Er is grote mate van diversiteit onder mantelzorgers. Iemand kan veel uren of weinig uren actief zijn als mantelzorger, het zwaar vinden of vinden  ‘dat het nog wel past’. Voor elke situatie geldt dat we er voor alle mantelzorgers zijn en ondersteuning bieden.

Heeft u twijfel u of een bijeenkomst ook voor u is? Doet u dan vooral mee en bepaal zelf hoe lang u deelneemt. U bent van harte welkom!

 

Informatie

Inhoud bijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst wordt er aandacht geschonken aan diensten en initiatieven die van nut kunnen zijn om de mantelzorger te ondersteunen, en de mantelzorger te informeren. Er worden 4 sprekers uitgenodigd met elk een kleine presentatie van ongeveer 15 minuten. Na afloop is er gelegenheid voor het stellen van vragen. 

De vier sprekers zijn:

  • Ouderenadviseur Mee&dewering
  • Coördinator Advies en Ondersteuning en Hulp Dichtbij
  • Mantelzorgcentrum.nl
  • Omring Zorgconsulent

Aanmelden

Statusbericht

Dit formulier is gesloten. Onze excuses voor het ongemak. U kunt ons altijd contacten via 088 - 206 7999 of service@omringpas.nl.

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker