Speel een rol van betekenis in het leven van een ander

Vrijwilliger worden

Vraagt u zich af wat u kunt betekenen? Bent u benieuwd waar er behoefte is aan extra hulp? Of twijfelt u of het aantal uren dat u beschikbaar bent voldoende is? Laat dit dan hieronder weten via het interesseformulier, wij nemen dan contact op!

Ik wil graag meer weten

Weet u al wat u wilt? druk op onderstaande knop:

Ja, ik meld mij aan als vrijwilliger

Vrijwilligerswerk bij Omring

Ons doel is om voor vrijwilligers zoveel mogelijk win-win situaties te creëren. Door u als vrijwilliger in te zetten daar waar uw talenten het beste tot hun recht komen. Passend bij uw wensen, persoonlijke omstandigheden en beschikbare tijd kunt u met uw inzet als vrijwilliger van grote toegevoegde waarde zijn.

Vind u het bijvoorbeeld leuk om met bewoners te wandelen of fietsen? Of zou u liever een 'maatje' van iemand willen zijn die dat hard nodig heeft? Vind u het gezellig om te helpen bij de diverse dagactiviteiten? Of spreekt praktisch vrijwilligerswerk als tuinman of chauffeur u juist meer aan? We gaan graag met u in gesprek!

Enthousiast geworden om uw vaardigheden in te zetten voor oudere mensen in uw regio? En heb je wat tijd beschikbaar (maakt niet uit hoeveel)? Neem dan contact op via 088 – 206 89 10 of vrijwilligers@omring.nl

‘Dat blije gezicht als de marktkoopman de bewoner groet…’

Elke woensdagmorgen meldt vrijwilliger Luuk Veurink zich bij Omringlocatie De Zeester in Den Helder om wat tijd door te brengen met één van de cliënten. Met zijn 71 jaar zou je misschien denken dat Luuk pas vrijwilliger is geworden na zijn pensioen van de Koninklijke Marine, maar niets in minder waar. Luuk is al meer dan 30 jaar vrijwilliger bij Omring en vervult de rol nog elke week met heel veel plezier.

Ga naar verhaal van Luuk Veurink

Vrijwilliger Luuk Veurink

‘Voor mij is twee uur een kleine moeite, voor haar een groot gebaar’

Thomas Bouvier (21) studeert Social Work in Leeuwarden en moet voor zijn opleiding op verschillende niveaus kennismaken met sociale werkzaamheden. Voor zijn eerste snuffelstage koos Thomas ervoor om maatje te worden voor cliënten van Omring. 

Ga naar verhaal van Thomas Bouvier

Vrijwilliger Thomas Bouvier

Neem contact op

Bel 088 - 206 89 10
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

Stel uw vraag aan een van onze medewerkers via de live chat

Nu chatten

Chat momenteel offline

U kunt ook een mail sturen naar service@omring.nl

Hallo, hoe kan ik u helpen?

Chat met een medewerker